Kaymakamlık Voleybol Turnuva Şampiyonu İmbat Oldu

Kaymakamlık Voleybol Turnuva Şampiyonu İmbat Oldu

Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce geleneksel olarak düzenlenen “14. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” dün akşam (Pazartesi) oynanan final maçıyla sona erdi.

11 Kurum takımın katılımıyla 1 Mart Salı günü Soma Yunus Emre İHO Spor Salonunda İmbat Madencilik ve Hidro-Gen arasında oynanan karşılaşma ile başlayan Voleybol Turnuvası, 28 Mart Pazartesi İmbat Madencilik-Milli Eğitim final maçıyla son buldu..

SOMA PROTOKOL

Protokol ve çok sayıda taraftar izledi

Karşılaşmayı Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Özgür Yılmaz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak, Soma Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Cemal Bülbül, Soma İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Kılınçal, Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert, İmbat Madencilik CEO  su Gökalp Büyükyıldız, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yener Diştaş ve çok sayıda spor sever yakından takip etti.



İMBAT M.EĞİTİM FİNALİ

İmbat geleneği bozmadı

Altıntaşspor Kulübü, Devlet Hastanesi, Medigün Hastanesi, Kaymakamlık, Hidro-Gen, Sodos, Ege Linyit İşletmeleri , Soma Gençlik Merkezi ve Soma Çimento takımlarının yer aldığı karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayan iki ekip, Yunus Emre IHO Spor Salonunda karşı karşıya geldi.  İmbat Madencilik, müthiş taraftar desteğiyle Milli Eğitim takımını toplam 64 dakika süren maçta 25-14, 25-17 ve 26-24’lük setlerle 3-0 mağlup etti ve 11.kez bu anlamlı kupayı müzesine götürmenin onurunu ve gururunu yaşadı. Turnuvada Milli Eğitim 2. Kaymakamlık 3. Ege Linyit İşletmeleri 4. oldu.

şampiyon imbat

11.Şampiyonluk..

Şampiyon İmbat Madencilik, Sodos maçı hariç tüm maçlarını rakiplerine tek set dahi vermeden 3-0’lık skorlarla kazandı. Milli Eğitim galibiyeti ile de; 14 yıllık turnuva tarihinde 11 şampiyonlukla en çok ipi göğüsleyen takım oldu. Mavi-beyazlılar maç sonu sevinçlerini  başarılarının mimarlarından biri olan takım koçu Yavuz Burbut’u havalara atarak kutladılar.

İşte İmbat’ın 11 Şampiyonluğu;

İmbat Madencilik-Milli Eğitim 3-0 (25-14, 25-17, 26-24)
İmbat Madencilik-Kaynak Anka: 3-0 (25-12, 25-14, 25-19)
İmbat Madencilik-Milli Eğitim: 3-0 (25-18, 25-13, 25-12)
İmbat Madencilik-Devlet Hastanesi: 3-0 (25-15, 25-19, 25-17)
İmbat Madencilik-Esnafspor: 3-0 (25-14, 25-13, 25 18)
İmbat Madencilik-Emniyet: 3-2
İmbat Madencilik-Devlet Hastanesi: 3-1
İmbat Madencilik-Devlet Hastanesi:3-0 (25-16, 25-13, 25-21)
İmbat Madencilik-Milli Eğitim: 3-1 (23-25, 25-14, 25-14, 25-6)
İmbat Madencilik-Milli Eğitim:3-0 (25-21, 25-21,25-21)
İmbat Madencilik-? (bu sezonun bilgilerine ulaşamadık:)



Dereceye Girenlere Kupa ve Madalya Takdim Edildi

1 KUPASI İMBAT MADENCİLİK

1.lik kupasını İmbat Madencilik takımına Soma Kaymakamı Fatih Akkaya

2 KUPASI MİLLİ EĞİTİM

2.lik kupasını Milli Eğitim takımına Soma Belediye Başkanı Ali Tulup

3 LÜK KUPASI KAYMAKAMLIK

3.lük kupasını Kaymakamlık takımına Soma Kaymakamı Fatih Akkaya

4 LÜK KUPASI ELİ

4.lük kupasını Ege Linyit İşletmeleri takımına Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert verdiler..

BÜLENT BAYRAKTAR EN DEĞERLİ OYUNCUEn değerli oyuncu İmbat Madencilik takımı’ndan Bülent Bayraktar‘a İmbat Madencilik CEO  su Gökalp Büyükyıldız



en centilmen takım

En centilmen takım Soma Gençlik Merkezi‘ne İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Özgür Yılmaz

Voleybol Turnuvasına katkılarından dolayı Soma Çimento’ya İmbat Madencilik A.Ş. Soma Şubesi Genel Müdürü Yavuz Burbut

katkılarından dolayı soma çimento

Voleybol Turnuvasına katkılarından dolayı Hidro-Gen’e Soma İlçe Yazı İşleri Müdürü Yener Diştaş

KATKILARINDAN DOLAYI MEDİGÜN HASTANESİVoleybol Turnuvasına Sağlık desteklerinden dolayı Medigün Hastanesine Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert  plaket takdiminde bulundular..

Ayrıca; 14. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası boyunca soğuk havaya rağmen büyük özveride bulunarak görev yapan; Sılay Mutlu, Turgay Alver, Zafer Bayram, Uğur Kutluk, Sevda Berber, Sedat Börübars ve Ali Koşan’a teşekkür edilip plaket verildi.



SOMA KAYMAKAMI FATİH AKKAYA

Kaymakam Fatih Akkaya, teşekkür etti

Tören sonunda konuşma yapan Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, oyuncuları ve takım sorumlularını tebrik ederek, güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Turnuvanın kurumlar arasında sosyal birlikteliği arttırarak kaynaşmaya vesile olduğunu belirten Akkaya, şunları kaydetti: “Geleneksel Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” bugün sona erdi.
Eğlendik mi? Evet! Amacımıza ulaştık o zaman! Turnuvaya katılan bütün yöneticilere, şirketlere, kurumlara, oyuncularına, turnuvayı düzenleyen Gençlik Spor Müdürümüz ve ekibine, destek veren diğer kurumlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.. Kattıkları enerji için, heyecan için, eğlence için, yetenek için…
Şampiyon İmbat Madencilik, 2’lik kupası sahibi Milli Eğitim, 3’lük kupasının sahibi Kaymakamlık, 4’lük kupasının sahibi Ege Linyit İşletmeleri ve katılım sağlayan Soma Doğa Sporları, Hidro-Gen, Devlet Hastanesi, Medigün Hastanesi, Altıntaş Orta Okulu, Soma Gençlik Merkezi ve  Soma’da Spor ekibine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah seneye daha büyüyerek, daha fazla takımla Muzaffer Ecemiş Kapalı Spor Salonumuzda en az finaldeki kadar seyirci ile her maçın oynandığı bir turnuva inşallah. Yoksa evlerinizde oturup çekirdek çitleyip televizyon izleyecektiniz.
Teşekkürler arkadaşlar.”diye konuştu.

Maç sonu tam bir karnaval yaşandı.

Kaymakamımız Fatih Akkaya’nın konuşmasının ardından takımlar ve taraftarlar, Yunus Emre İHO Spor Salonunda müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek adeta bir senenin yorgunluğunu attılar.

Dostça ve çekişmeli Geçen Maçlar Sonunda

11 Takımın katılımıyla toplam 27 gün süren ve İmbat Madencilik’in son 9 sezonda olduğu gibi bu sezonda rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğu ile son bulan 14.Soma Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası bitimiyle beraber takımlar bir sonraki senenin hesaplarını yapmaya başladı bile..

Bizlere seyir zevki yüksek karşılaşmalar seyrettiren başta şampiyon İmbat Madencilik’e, katılan tüm takımlara ve bu etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyoruz.. Ayrıca haber ve görsel anlamda bizlere katkı sağlayan Sılay Mutlu, Turgay Alver, Zafer Bayram, Uğur Kutluk, Sevda Berber, Sedat Börübars, Rıfat Kahraman, Özgür Öztürk, Yaren Cura ve Ali Koşan’a teşekkür ederiz.. Bu arada somadaspor com olarak böyle anlamlı bir turnuvayı haber ve görsellemek bizleri bir hayli sevindirdi;)

NOT: Karşılaşmaya ait  renkli görüntüler  “Foto Galeri” bölümünde yüklenmiştir!

Tüm turnuva yazılarına için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN