İmbat Egespor-Tes İş ve İmbat Maden-Yargı Gücü Maçları

İmbat Egespor-Tes İş ve İmbat Maden-Yargı Gücü Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvası eleme karşılaşmalarında son çeyrek finale kalacak iki takımın belirleneceği İmbat Egespor-Tes İş ve İmbat Maden-Yargı Gücü maçlarını değerlendirdi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun kaleme aldığı değerlendirmesi şöyle:  ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

HERYER İMBAT..

Son çeyrek finalistler İmbat Ege ve İmbat oldu. Günün ilk maçında İmbat Ege Tesiş takımını ezberlediği oyunuyla rahat geçdi..

Cura yine başrollerdeydi. Ribery ve Deniz yine günündeydi Özkan da bildiğiniz gibi işde.. 😀
defans hattına fazla iş düşmedi desek yeridir. ve turu rahat kazandı.
Tes iş alelacele kurulduğu için eleştiri yapamıyoruz son on günde idmansız bi şekilde buraya gelmeleri bile onlar için başarıdır.. takımdaki çoğu kişi ilk maçda tanışdı çok normal yani bu skor.. seneye daha erken ve daha desteklenerek olursa bu takım önceki yıllarına döner inşallah.

İmbat ege çeyrek finalde çekilen kura sonucu milli eğitimle karşılaşacak. bakalım ciddi rakibine karşı da aynı güzel oyununu sergileyebilecek mi.. başarılar beyler alkışlar size…

GÜNÜN ikinci ve son çeyrek finalisti belirleyecek maçda imbat yargı ya karşı oynadı, imbat da kilidi aksoy açınca yargı takımı üzerine iki üç net pozisyonda yıldızı FURKAN la skor bulamayınca zaten kısıtlı kadrosu olan yargı takımı dayanamadı..

EMRE OCAK gol krallığında iddaalı konuma gelecek kadar gol attı. asistte yapdı aksoy ve eser uyumu görülmeye değerdi..

CAN kardeşimiz ağır ameliyatından sonra sahalara döndü sevindim onun adına ve başarılı performansına kaldığı yerden devam etti tebrikler kardeşim..
Oyuna sonrada giren mutlu daha bu takımda bende varım dedi. Maç sonu çekilen kurada rakiplerden Yeni Anadoluyu seçen İMBAT takımına finallerde başarılar diliyorum..Mahallenizin Delisi Laz İbo

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN