İmbat Ege, ELİ 1 ve İmbat Maden, T.Odası Maçları

İmbat Ege, ELİ 1 ve İmbat Maden, T.Odası Maçları

Mahallenin Abisi Laz İbo, futbol turnuvasında yarı finalde oynanan İmbat Egespor-ELİ 1 ve Ticaret Odası-İmbat Madencilik maçlarını değerlendirdi

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun, bugünkü yazısı ”Mahallenin Delisi” değil de ”Mahallenin Ağbisi Laz İbo” adı altında kaleme aldığı değerlendirmesi şöyle: ayrıca ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

ÇOK GARİP Bİ TURNUVA jenerasyon farkından mıdır nedir bilemiyorum.. biz böle değildik. şu turnuvada rakip olarak en zevk aldığım oyuncu turnuvanın belki de en iyi stoperi Yücel Durali kardeşim di.. ona sorun oda belki öle diyecekdir. ya biz maçda birbirimize faul yaparken bile sportmence yapardık. maçın içinde şakalaşır birbirimizin halini hatrını sorardık.. hiç unutmam babamı hastaneye götürdüğüm için maça geç gelmişdim sonradan oyuna dahil oldum.. yücel bana daha gelir gelmez kardeşim hoş geldin BABA İYİ Mİ DİYE SORDU..

YA GENÇLER bu hırs bu öfke nedir bi anlam veremedim. dünkü maçda gördük. ticaret odası ve imbat takımında ki 30 veya otuziki yaş bandı birbirinin can ciğer dostu.. beraber yiyip beraber içiyolar ama dün her pozisyon kavga gibi sert müdahaleler düşmanına dalınmayacak şekilde arkadaşına dalmalar. neden bu turnuva böle oldu bu kadar hırs nerden geliyo noluyoruz bi türlü anlayamadım.

Ercan alpere çağlar aksoya serhat HERKESE 😀 bu kadar hırs ve mücadelenin sonunda da hakeme fazlasıyla tepki göstermeler.. ne bilim ya siz dostsunuz eywallah dün çok mücadeleci bi oyunda da vardı ortada mücadelenizi alkışlarız da.

YA BEYLER HEPİNİZE SORUYORUM FUTBOL, GÜZEL OYUN CENTİLMENCE MÜCADELE. BUNLARDAN BAHSEDEBİLİRMİYİZ DÜNKÜ MAÇ İÇİN.

Ya bide biz sizin oyun zekanızı da bilginizi de yeteneklerinizi de imrenerek izliyoruz.. peki dün neden bunları göremedik de hep sert oyun kavga tartışma izledik bence bunu 14 kişilik ekip bi düşünsün derim.. sahada ki abileriniz hariç çilli ilker can boncuk gidene kadar yücel hariç bi düşünün isterim…

Sizi yine çok seven bi abiniz olarak benden uyarması.. Ya kenarda sizle beraber bu oyunu oynamış KORHAN oda arkadaşınız ona da sorun bakalım maçdan zevk alabilmiş mi… beyler bizim abilerimiz HAKAN hoca şükrü abi mustafa karaca laz ismail mustafa bahadır.. şimdi bu sene de son diyen bahadır hoca ve nice ismini sayamadığım abilerim.. sonra bizler de yavaş yavaş sona geliyoz

İlker abi yücel faik boncuk faruk hoca daha sayamadığım bi kuşak üstünüz buralar size kalacak.. AMMA siz böle birbirinizi yiyecek gibi tartılarak kavga yaparak çok ama çok sert müdahalelerle çok hırslı oyunlar oynayarak bi yere varamazsınız…

BİZ BU TURNUVADA BÖLE GÖRMEDİK.. ASLOLAN TURNUVADIR GENÇLER..

Lütfen daha sakin daha az hırslı daha eğlenceli dakikalar gösterin bizlere… ve turnuvamızın akıbeti de daha sağlıklı İLERLESİN.

Sizi seven bi abiniz olarak sölüyorum.. DİNLERSİNİZ DİNLEMEZSİNİZ SİZ BİLİRSİNİZ… sevgiler saygılar..
İMBAT EGE takımı sizi başdan sona kadar güzel futbolunuz zevk veren oyununuz için canı gönülden alkışlıyor..
VE İNŞALLAH KAZANAN SİZ OLURSUNUZ DİYORUM 😀Mahallenin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN