İmbat Bildiğimiz Gibi, Huzurevi Bırakmıyor!

İmbat Bildiğimiz Gibi, Huzurevi Bırakmıyor!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3’üncü haftanın son karşılaşmaları Yuta Çalışkan- Huzurevi ve Nakliyeciler Koop-İmbat Madencilik takımları arasında gerçekleşti.

19 Mayıs Cuma günü Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan karşılaşmalarda İmbat Madencilik Nakliyecileri 6-1 mağlup etti. Yuta Çalışkan-Huzurevi maçı ise karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere bitti.

Yuta Çalışkan-Huzurevi

Günün ilk karşılaşması D-grubunda Yuta Çalışkan ve Huzurevi takımları arasında oynandı. Manisa İl Hakemlerimizden Kadir Genç‘in yönettiği maçta  Yuta Çalışkan karşısında öne geçen Huzurevi galibiyeti koruyamadı. Durmuş Ateş‘in iki golüne karşılık Şahsuvar Serdar ve Hüseyin Sert’ten karşılık gelirken mücadele 2-2 sona erdi.

Önemli Anlar..

Önemli Anlar..

Maçta ilk tehlikeli atak Yuta Çalışkan’dan geldi.11.dakikada Şükrü Zenger’in kullandığı serbest vuruşta, top üst direkten döndü.

Huzurevi öne geçti. 22.dakikada orta saha yakınlarında topla buluşan Durmuş Ateş, ceza sahası çizgisi üzerinden sol köşeye çok sert vurdu ve takımını Yuta Çalışkan önünde 1-0 öne geçirdi.

30.dakikada Huzurevi takımının başarılı forvet oyuncusu Durmuş Ateş‘in orta saha çizgisinin bir metre önünden kullandığı serbest vuruş, üst direkte patladı.

Yuta Çalışkan beraberliği yakaladı. 34.dakikada Selçuk Bulut’un sol kanattam yaptığı nefis ortayı Şahsuvar Serdar kafayla filelere gönderdi:1-1

Yuta Çalışkan öne geçti. 38.dakikada Hüseyin Sert, 20 metreden soyadı gibi topa çok ”sert” vurdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Huzurevi takımında oyuna sonradan dahil olan Laz İbo, takımına ön tarafta canlılık getirdi.

51.dakikada Laz İbo’nun, sol kanattan çalımlarla çizgiye inip nefis kestiği topa Durmuş Ateş aynı güzellikte vurdu, top direkten auta gittti.

53.dakikada Huzurevi’nin başarılı oyuncusu Laz İbo’nun bir şutu direkten döndü.

Huzurevi golcüsüyle maça dengeyi getirdi. Oyuna girdikten sonra takımına canlılık getiren Laz İbo, 55.dakikada sağ kanattan ısrarlı mücadele ile kazanıp sıfıra taşıdığı topu Durmuş Ateş’e ”alda at” dedi. Golcü Durmuş affetmedi:2-2

Kalan dakikalarda oyunun skorunu değiştirecek hamleler gelmeyince, mücadele 2-2 sona erdi.

DURMUŞ ATEŞ

Huzurevi adına iki gole imza atan Durmuş Ateş ve oyuna girdikten sonra takıma efektif katkı sağlayan Laz İbo göze batan oyuncular oldu.

YUTA ÇALIŞKAN

Yuta Çalışkan-Nitromak

Yuta Çalışkan gruptaki son maçını 31 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’da Nitromak maçı ile tamamlayacak..

SOMA HUZUREVİ

Huzurevi-Ticaret Odası

Huzurevi gruptaki son maçını 25.05.2023 Perşembe günü Ticaret Odası ile oynayacak. Müsabaka 18:30’da başlayacak.

KADİR GENÇ

YUTA ÇALIŞKAN 2-2 HUZUREVİ

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kadir Genç
YUTA ÇALIŞKAN: Erdem -Gokhan-Fatih-Selçuk-Hüseyin-Şahsuvar-Mehmet-Şükrü-Deniz
YEDEKLER:Feryat, Savaş,Çağlar,Ozan, Murat
ANTRENÖR:Barış Aktepe

HUZUREVİ: Hüseyin -Abdullah-Tolga-Mustafa-Ayhan-Celil-Durmuş-H.Topan-Ersan
YEDEKLER:H.İbrahim, Birol, Volkan, Nimetullah,Rıdvan, Mesut,Tayfun, Serkan, Mustafa
ANTRENÖR:İbrahim Bahadır
KIRMIZI KART:
GOLLER: dk. 22 ve 55 Durmuş Ateş (Huzurevi), dk.34 Şahsuvar Serdar, dk.38 Hüseyin Sert (Yuta Çalışkan)

İMBAT MADEN

İmbat Madencilik-Nakliyeciler Koop.

Üçüncü haftanın son karşılaşması sonucu merakla beklenen İmbat Madencilik ve Nakliyeciler Kooperatifi arasında oynandı. İlk iki maçlarından gol yemeden galibiyetle ayrılan iki takımın mücadelesinde rakibine üstünlük sağlayan taraf 6-1’lik skorla İmbat Madencilik oldu.

Yusuf İpek idaresindeki İmbat Madencilik, klasik galibiyetler zincirini zorluk derecesi yüksek diye adlandırdığımız maçta Nakliyeciler karşısında da sürdürdüler. Kalede Kadir, Yücel-Can ve Ercan ile kusursuz bir savunma kurgusu, Erdem, Eser ve Emre ile iyi top yapan orta saha, ön tarafta Murat Aksoy ve her geçen gün üstüne koyarak yol alan Oğuzhan Karslı ile futbolun doğrularını sahaya iyi yansıtan imbat Madencilik, Nakliyeciler önünde farklı galibiyete 16’ 20’ ve 35.dakikalarda Oğuzhan Karslı, 52’ ve 54.dakikalarda Eser Kasal ve 66.dakikada Can Açıkgöz’ün attığı gollerle gitti. Nakliyeciler Kooperatifinin tek golünü ise 10.dakikada Uğur Aksoy kaydetti.

OĞUZHAN KARSLI

Özellikle maçın kopma noktalarında 3 gol ve bir asistle oynayan Oğuzhan Karslı  ön plana çıkan oyuncu oldu.

FAİK TOPRAK CANER ŞEN

Caner Şen: ”Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz.”

İmbat takımın  kurmayları; takım sorumlusu Faik Toprak ve sportif direktör Caner Şen oynanan oyundan ve alınan farklı galibiyetten dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

Sportif direktör Caner Şen maç sonu bloğumuza yaptığı açıklamada:

”Başkanımız hocamız ve futbolcularımızla güzel bir sinerji oluşturduk. Bu da sahaya yansıyor. Göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Güçlü bir rakibimizi yendik. Geriye düşmemize rağmen takım çabuk reaksiyon vererek önce beraberliği sonra da galibiyeti getiren golleri buldu. Maçın üç puanı imbat’a yazılsa da asıl alkışı kurumlarına yakışır şekilde mücadele eden,centilmenliği elden bırakmayan iki takım oyuncuları haketti.Rakibimizi tebrik ediyorum ve kalan maçların da başarılar diliyorum.”dedi.

İMBAT MADENCİLİK

İmbat Madencilik-Kolin Maden

Nakliyeciler galibiyeti ile 3’te 3 yapan İmbat Madencilik gruptaki son karşılaşmasını Kolin Madencilik ile 25 Mayıs  Perşembe günü saat 17:00’da oynayacak.

NAKLİYECİLER KOOPERATİFİ

Nakliyeciler-Esnaf Odası

Grupta üçüncü maçında mağlubiyetle tanışan Nakliyeciler Kooperatifi, son maçını 27 Mayıs Cumartesi günü 18:30’da Esnaf Odası takımı ile yapacak.

HAKAN KARAKILIÇ

İMBAT MADENCİLİK 6-1 NAKLİYECİLER

SAHA:Teiaş
HAKEM:Hakan Karakılıç
İMBAT MADENCİLİK:Kadir-Ercan-Yücel-Can-Erdem-Murat-Emre-Eser-Oğuzhan
YEDEKLER:Erol, İlker,Kağan Tolga, Mutlu,Mustafa, Deniz
ANTRENÖR:Yusuf İpek

NAKLİYECİLER:Sefa-Gurkan-Avusturya-Tayfur-Hasan-Bülent-İsrafil-Mert-Uğur
YEDEKLER:Yasin, Kemal, Dinçer,İsmail, Tuncay, Tamer, Tamer, İsmail, Kenan, H.Şengül, Bilal, Fatih
ANTRENÖR:Yasin Tunç
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.10 Uğur Aksoy (Nakliyeciler), dk.16’ 20’ ve 35 Oğuzhan Karslı, dk. 52’ ve 54 Eser Kasal, dk. 66 Can Açıkgöz (İmbat Madencilik)

NOT:Karşılaşmalara ait 268 adet fotoğrafları görmek için şuraya tıklayınız! Ayrıca 3.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar Pazar günü yayınlanacaktır.

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

SALI MAÇLARI

23.05.2023 Salı 17:00 Milli Eğitim Eli-3 
23.05.2023 Salı 18:30 Soma Belediyesi Soma Termik



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN