İmbat AŞ Antipatik mi Olmaya Başladı

İmbat AŞ Antipatik mi Olmaya Başladı


Son zamanlarda ”İmbat AŞ antipatik mi olmaya başladı” bu cümleyi sıkça duymaya başladık.

Çetin İlgör Yazdı

Bu eleştiriyi yapanların tutunduğu argüman ; İmbat’ın eski topçuları bünyesinde işe alarak Soma Bahar Turnuvası nı domine ettiği ve haksız rekabet oluşturduğu yönünde ortak görüşün oluşmasıdır.

Bu görüş İmbatın yıllarca turnuvada büyük başarılar elde etmesi ve son 10 yıla damgasını vurması sebebiyle pek çok futbolsever tarafından benimsenmiştir.

Ben bu turnuvada ilk maçımı 21 sene önce yapmış ve bu 21 yılın neredeyse tamamında ELİ-1 formasını terletmiş biri olarak İmbat’ın bu eleştirileri hak etmediğini düşünüyorum. Bilakis, naçizane görüşüm: Bu turnuvaya büyük bir kalite, seyir zevki ve heyecan kattığını düşünenlerdenim.

Futbol sever olarak İmbat’ın küçülmesi değil diğer firmaların da futbola yatırım yaparak rekabeti ve kaliteyi arttırması gerektiğini düşünüyorum.
Keşke İmbat gibi 5-6 takım daha olsa da futbola doysak.
Bu bağlamda ben İmbatta bu işe emek ve gönül veren tüm idarecileri, futbolcuları ve teknik ekipten Yusuf İpek, Faik Toprak ve adını sayamadığım tüm emek verenleri can-ı gönülden kutluyorum iyi ki varsınız…Çetin İlgör

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN