İlkokullarda Şampiyon Kurtuluş İlköğretim Okulu Oldu.

İlkokullarda Şampiyon Kurtuluş İlköğretim Okulu Oldu.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlkokullar arası erkekler futbol turnuvası tamamlandı.

İstasyon Zaferspor kapalı halı sahasında toplam 10 okulun katıldığı turnuvada Kurtuluş İlköğretim Okulu şampiyon oldu.



Final maçında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Kurtuluş İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi.
Karşılaşmayı 7-2 kazanan Kurtuluş İlköğretim Okulu turnuvayı şampiyon tamamladı.
Turnuvada 2.Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, 3.Atatürk İlkokulu

4.Naciye Evren İlkokulu oldu.

UZUN, ”EĞİTİME OLDUĞU GİBİ SPORA DA ÖNEM VERİYORUZ”
Kurtuluş İlkokul Müdürü Umut Uzun, çocuklarımız adına önemli bir aktivite de yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Kurtuluş İlköğretim Okulu olarak; öğrencilerimize eğitimde olduğu kadar sporunda her alanda destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Bugünkü aldığımız başarıda bunun en büyük örneğidir. Öğrencilerimiz adına bu etkinliği düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmaların ardından öğrencilere kupa ve madalyalar verildi.Kıyasıya mücadele veren ve dereceye giren ilk 4 takım kupa ve gol kralı olan sporcu başarı belgesi ve madalya ile ödüllendirildi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN