İlker ve Osman Gençlere Örnek Oluyor

İlker ve Osman Gençlere Örnek Oluyor

Turgutalpspor’un yeni transferleri İlker Karabiber ve Osman Çakır ilerlemiş yaşlarına rağmen oynadıkları pozitif futbollarıyla gençlere örnek oluyorlar.

Dün Soma Belediyesi TFF Tesislerinde Turgutalpspor ile Somaspor U19 takımları arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını izleme fırsatı bulduk. Özellikle Turgutalpspor takımında iki futbolcu İlker Karabiber ve Osman Çakır‘ın performanslarını çok beğendim.

Toplam Yaşları 80

Beğendiğimiz oyunculardan İlker Karabiber 43, Osman Çakır ise 37 yaşında. İki oyuncuda ilerlemiş yaşlarına rağmen saha içerisindeki performanslarının yanı sıra genç takım arkadaşlarına pozitif yaklaşımları gözlerden kaçmadı.

İlker Karabiber 43 Yaşında

Futbola 1995 yılında Soma Linyitspor’da başlayan İlker Karabiber sırasıyla; Somalinyitspor, 13 Eylül Belediyespor, Sotesspor, Yüzevlerspor, Tavşanlı Moymulspor, Turgutalpspor, Savaştepespor ve son olarak Afyon Sultandağıspor formalarını giydi..

Öğretmenlik tayinini Soma’ya aldıran İlker, daha öncede formasını giydiği Turgutalpspor formasını tekrar sırtına geçirdi.  43 yaşındaki deneyimli futbolcu, Somaspor U19 takımıyla oynanan hazırlık maçında sergilediği performansla beğeni toplarken, genç sporculara da örnek oldu.

Osman Çakır 37 Yaşında

Geçtiğimiz sezon Manisa 1.Amatör Ligde Turgutalpspor ve Karaelmasspor ile girdikleri zirve yarışında Akhisargücü formasını giyen Osman Çakır’ı  izleme şansı bulmuştuk. Akhisargücü adına attığı ve attırdığı gollerle adından sıkça söz ettiren Osman Çakır, 37 yaşında ve kariyerini Turgutalpspor ile sürdürecek. Tecrübeli oyuncu dün (c.tesi) yeni takımı Turgutalpspor’un Somaspor U19 takımıyla oynadığı ve 3-3 berbere biten hazırlık maçında başarılı futbolunu iki golle süslemeyi bildi..

Düzenli Beslenme-Düzenli Yaşam

İki deneyimli oyuncunun gençlere ortak tavsiyesi; ‘’Biz yaştaki insanların kendilerine iyi bakmaları, düzenli yaşamalarını ve spor aşkı ile yürümelerini tavsiye ediyoruz’’şeklinde oldu.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN