İlk Yarı Yuta, 2.Yarı Yeni Anadolu

İlk Yarı Yuta, 2.Yarı Yeni Anadolu

Linyit Stadı, 15 ve 16.maçlar olan Yuta Çalışkan-Yeni Anadolu ve Soma Belediye-İmbat Maden (2) karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı.

İlk maçında PTT Pal’i 5-0 mağlup eden Yeni Anadolu Maden ile, ELİ (1) karşısında bir puanı son dakikada attığı golle alan Yuta Çalışkan arasında oynanan zorluk derecesi yüksek karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Yuta Çalışkan Lojistikİlk yarıda futbolun doğrularını yapan Yuta Çalışkan, 13 ve 16.dakikalarda 54 yaşındaki kral golcüsü Şükrü Zenger’in attığı gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı.



Yuta Çalışkan LojistikŞükrü Zenger’in golleriyle ilk yarıda 2-0 geriye düşen Yeni Anadolu Maden, ikinci yarıda rakibine Uğur Aksoy (pen.) ve Bora Bilgener’in golleriyle cevap verirken, zorlu ve çekişmeli maç 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.



Yuta Çalışkan Lojistik
Yuta Çalışkan gruptaki 3.maçını 16.03.2020 Pazartesi günü saat 17:30’da Müftülük takımıyla Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.
kaymakamlık futbol turnuvasıYeni Anadolu Maden gruptaki 3.maçını 18.03.2020 Çarşamba günü saat 17:30’da Eli ( 1 ) ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak..


SOMA KAYMAKAMLIK FUTBOL TURNUVASIMahallenin Delisi ”Herkese 1, Bize 3 Puan”

Harika maçlarda 4 takımda 1 puan aldı.. ama biz izleyenlere çok güzel anılar bırakdılar.. iki maçda birbirinden güzel ve izlemeye değerdi..
YENİ ANADOLU YUTA 2 2 : ilk yarısında dilediğini yapamayan anadolu takımının aksine hızlı çıkıp topu krala verdikden sonra yerleşmeye çalışan yuta takımı vardı…
uzakdan şutlar deniyor dönen toplarda gürkan salih hoca ve kral şükrüyle pozisyon arıyorlar yağmurunda etkisiyle başarılı da oldular.. önce nildeeyanın şutunu sekdiren kaleci mehmet kral şükrüden yediği golle 1 0 sonra da çıkarken kaptırılan topda salih hocanın çekdiği şutu iyi takip eden kral şükrü takımının ve kendinin 2. golünü attı.. kalan dakikalarda yeni anadolu takımı gol arasa da yeterli olamadı..
BAMBAŞKA Bİ İKİNCİ YARI.. ikinci yarıya hızlı başlayan taraf bu sefer yeni anadolu takımıydı. eski krallarımızdan BORİS önce fırından ekmek alır gibi rahat penaltıyı aldı. AKSOY penaltıdan farkı bire düşürdü.. beş dakika sonra ersanın başlattığı atağı aksoy harika taşıdı ceza alanına girerken tekrar ersana çıkardı ersan önce düzeltti sonra harika şutunu güçlükle çelen varyemez abimiz dönen topu iyi takip eden eSki kral BORİS golünü attı.. daha sonra sakatlanan ersan hüseyin ve borisi çıkartmak zorunda kalan yeni anadolu takımı kalesinde çok tehlikeli poziayonlar gördü.. direkden dönen karşı karşıya kaçan pozisyonların ardından.. yeni anadolu takımında ayakda kalan nadir isimlerden AKSOY çok istedi çok aradı harika şutlarını kalesinde devleşen VARYEMEZ abimiz güçlükle karşıladı.. ve maçın bu şekilde bitmesine sebep oldu.. bu maç için iki takıma da teşekkür eder başarılar dileriz… Mahallenin Delisi LAZ İBO

”Kim bu Mahallenin Delisi” diye soracak olursanız buraya tıklayınız!



NURULLAH SAĞIR

Yeni Anadolu Maden 2-2 Yuta Çalışkan

SAHA:Linyit
HAKEM: Nurullah Sağır
YUTA ÇALIŞKAN:Murat-Barış-Onur-Bülent-Oğulcan-Mustafa-Gürkan-Salih-Şükrü
YEDEKLER:İdris, Uğur, Çağlar, Kenan, Bayram, Tahsin, Savaş
ANTRENÖR:Savaş Aktepe

YENİ ANADOLU MADEN:Mehmet-Bahadır-Ömür-Ersan-Faruk-Hüseyin-Uğur-Olcay-Bora
YEDEKLER:Celal, Emrah, Gürkan, İbrahim, Ali, Süleyman, Ahmet, Mustafa, Fatih, Ramazan, Faik
ANTRENÖR:İbrahim Taş
GOLLER: Şükrü Zenger 2 (Yuta Çalışkan), Uğur Aksoy (pen), Bora Bilgener (Yeni Anadolu Maden)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

2.Hafta Maçlarının Programı Şöyle;

11.03.2020 Çarşamba 16:00 Eli ( 2 ) Nitromak Teiaş
11.03.2020 Çarşamba 17:30 Kolin Kaymakamlık Teiaş

12.03.2020 Perşembe 16:00 Demirexport Huzurevi Linyit Stadı
12.03.2020 Perşembe 17:30 Eli ( 1 ) Ptt Pal Linyit Stadı

13.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Eli ( 3 ) Teiaş
13.03.2020 Cuma 17:30 Nakliyeciler Koop. Öğretmenler Birliği Teiaş

14.03.2020 Cumartesi 16:00 Maden-İş Nitromak Teiaş
14.03.2020 Cumartesi 17:30 Devlet Hastanesi Soma Belediyesi Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN