İlk Gün Maçlarının Değerlendirilmesi..

İlk Gün Maçlarının Değerlendirilmesi..

Turnuva başladı nihayet şükür..
Somaspor un maçlarında yaşadığımız stresi burada atalım artık.
Başlığa bakarak, ”Neden ilk maç değilde, ikinci maçın değerlendirmesini yapıyorsunuz?”diyebilirsiniz..
İlk maçı kaçırdık ama ikinci maça yetiştik çokta keyifli maç oldu E.l.i 1 ile Ticaret Odası 2 arasındaki müsabaka..

KÖŞE:Doğan Gülşen

E.l.i 1 son anda yaptığı transferlerle ne durumda zaten merak içindeydik, ne katkı yapacaktı transferler doğru kullanabilecekler mi. Kaleci Mehmet tartışmasız bir isim.
Geçen sezonun gol kralı Soma Kömürlerinden Uğur’u almışlar.
Faruk var ama bunlar özellikle Uğur takımla uyum sorunu yaşadığı görüldü zamana ihtiyacı var bu takımla fazla birlikte oynamadığından kaynaklanmış olmalı,bu durum Mehmet Bayri’ye de yansıdı Uğur’la çok birlikte maç oynamaları lazım sorun çözülebilir,aynı şekilde Uğur’da biraz kondisyon yetersizliği görüldü iki isim Mehmet Bayri ve Uğur çok ilerde kaldılar ilk yarı özellikle zor anlar yaşattı Ticaret odası E.l.i ye…

İlk yarı penaltıyla 1.0 öne geçti Ticaret Odası penaltı net penaltıydı. Maç daha güzel bir hal aldı çünkü kağıt üzerinde E.l.i 1 favori gösteriliyordu kenarda seyredenlerin konuştukları en azından böyleydi ama maç sahada oynanıyor unutmayalım..




Ticaret Odası 2 Fatih Kaya önderliğinde çok güzel ve mücadeleci yönü ile iyi bir takım olmuş çok can yakarlar gibi duruyorlar zaten Fatih Kaya nerede oynarsa Masterlerde de örneğin böyle hırslı biri taktiri hak ediyor kimse hafife almasın Ticaret Odasını bugünde gösterdiler bunu.
Burak orta sahada, ilerde forvette Rafet çok iyi oynadılar.
Fatih Kaya stoperde özellikle ikinci yarı Uğur’a nefes aldırmadı sadece son pozisyonda bir kere top orada yeterince uzaklaşmadı gol oldu Tarkan Bayram’da iyi yerde olunca boşta kalan topu iyi takip etti iyi vuruşla gol yaparak son saniyede beraberliği yakalamış oldular…

Kaliteli oyunculardan kurulu E.l.i 1 de geniş kadronun zorluklarını ilk maçta yaşadılar iyi analiz yapıp bir daha ki maça çıkmalılar aynı şekilde puan kaybı grupta sıkıntı yaşatır…

Görüldü ki her takım iyi hazırlanmış gibi duruyor herkes herkesi yenebilecek güçte maçlar kıran kırana başladı,buda seyir zevki yaşatıyor biz izleyenlere böyle devam etmesini temenni ederiz.Centilmenlik ön planda bunu gözlemledik ilk maçların sonunda hep böyle olsun güzelliklerle devam eden bir turnuva olsun..



Berabere biten bu maçın ardından yeni takım gibi olmuş E.l.i 1 diğer maçlara kadar kadroda nasıl şekillendirmeye gidecekler hep beraber göreceğiz nerede hatalar var nasıl kadro sahaya çıkmalı bu maçtan sonra daha iyi karar vermeliler biraz izlenimlerimiz uyum sorunu var gibi görüldü maç maç düzeleceği ortada..

Ticaret Odası da ikinci yarı çok geri yaslandılar biraz daha önde basabilseler oyun o kadar kendi kalelerine yığılmaz dı bu kadar hücum yediğinde hatadan olur gol görürsün kalende yinede güzel bir takım olmuşlar keyifle izledik iki takımada diğer maçlarda başarılar dileriz.. Sevgilerle..Doğan Gülşen (tüm yazılarını oku)
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN