İlk Çeyrek Finalistler Belli Oldu

İlk Çeyrek Finalistler Belli Oldu

28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 16 takımın mücadele edeceği eleme karşılaşmaları dün (p.tesi) Teiaş Eğitim Tesislerinde Anadolu Maden-Polis Gücü ve M.Eğitim-Müftülük takımları arasında oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Toplam 14 golün atıldığı karşılaşmalarda Yeni Anadolu Madencilik ve Milli Eğitim rakiplerini eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı.

YENİ ANADOLU 7-1 POLİS GÜCÜ

YENİ ANADOLU 7-1 POLİS GÜCÜ

Günün ilk çeyrek finalist takımını belirleyecek karşılaşma 17:00’de A-grubu birincisi Yeni Anadolu Madencilik ile B-grubu dördüncüsü Polis Gücü takımları arasında oynandı. Manisa İl Hakemlerimizden Alper Kara’nın yönettiği maçta Yeni Anadolu Madencilik karşılaşmadan 7-1 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu..

Yeni Anadolu Madencilik, Polis Gücü karşısında ilk yarıyı Kubilay Karpuz, Salih Marangoz ve Uğur Aksoy’un attığı gollerle 3-0 önde tamamladı. Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren siyah-beyazlı ekip, günün başarılı oyuncusu Uğur Aksoy’un (3) ve Mustafa Dağdelen’in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 7-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükselen ilk takım oldu.  Polis Gücü adına tek golü Yakup Nacak kaydetti.

STAD:Teiaş
HAKEM: Alper Kara
YENİ ANADOLU:M.Bilal-Olcay-Faik-Gürkan-Mustafa-Faruk-Salih-Kubilay-Uğur
YEDEKLER:A.Atasever, A.Akgün, Murat, Aykut, Ramazan, İbrahim, Süleyman, Ömer
TEKNİK SORUMLU:İbrahim Taş

POLİS GÜCÜ:Erdem-Gökhan-Nurullah-Ömer-Cem-Muhammed-Selçuk-Murat-Erhan
YEDEKLER:Ali, İsmail, Abdullah, Mehmet, Orhan, Uğur, Yakup
TEKNİK SORUMLU:İsmail Kandemir
GOLLER: Uğur Aksoy (4), Mustafa Dağdelen, Salih Marangoz, Kubilay Karpuz (Yeni Anadolu), Yakup Nacak (Polis Gücü)

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

Mahallenin Delisi Laz ibo’nun maçla ilgili gözlemleri

Günün ilk maçında ne yapdığını bilen grup maçlarının aksine direk kaleye giderek sonuç arayan anadoku takımı daha ilk yarıdan maçı koparmasını bildi… gollerden çok asistler güzeldi bence.. ilk kubinin golünde aksoyun bırakdığı çok şık pas. sonra kubi nin salih hocaya alda at ortası.. gerçi orta değil bile isteye ayağına attı kubi salih hoca da çok şık bi gole imza atmış oldu. anadolu ilerleyen dakikalarda yıldızı uğur aksoyun forvete geçip YILDIZLAŞDIĞI maçdan sahadan farklı ve haklı bi galibiyet alarak adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu. tebrikşer arkadaşlar başarılar..

POLİS GÜCÜ takımı ise gökhanı stopere can ı orta sahaya alarak bence hatanın kralını yapdı. aksoyu gökhan.. kubiyi de cem tutsa bence daha mantıklı olurdu en azından gökhanla ileri topda götürebilirdi.. neyse seneye daha hazır bi şekilde aramıza katılmanız dileğimle..

Yeni Anadolu takımında kubi attığı ilk gol ve yapdığı asistler salih hoca enerjik ve pozitif oyunu ve şık golü AKSOY zaten buralara bi tık fazla bi adam konuşmaya gerek yok.. sadece sakin kalabilsin yeter.. ama bugün yeni anadoluda faruk olcay faik hepsi iyidi maça iyi hazırlanılmış belli. fakat bu çovupa bi parantez açalım maç 7 0 iken bile ciddiyetini bozmayan yapdığı her hamle de aldığı her topu kullanmada balarılı olan anadoludan GÜRKAN. adam müthiş. bide efendi bi kere sesini duymdık desem yeridir. ilk sezonu olmasına rağmen çok rahat ve kendinden çok emin. şimdiden bu takımın vazgeçilmezlerinden oldu bile bence tebrikler güzel kardeşim başarılar..

 

MİLLİ EĞİTİM 5-1 MÜFTÜLÜK

MİLLİ EĞİTİM 5-1 MÜFTÜLÜK

İkinci çeyrek finalisti belirleyecek karşılaşma C-grubu 2.si Milli Eğitim ile D-grubu 3.sü Müftülük arasında oynandı. Ahmet İnce idaresindeki Milli Eğitim rakibini 5-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran ikinci takı oldu.

Müftülük karşısında sahaya Bülent Aktuğ gibi yetenekli oyuncusundan yoksun çıkan Milli Eğitim, özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunu ile karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı. Milli Eğitim’i Müftülük karşısında farklı galibiyete taşıyan golleri Ziya Mert Tüccar (2), Örpen Atan, Fevzi Keskin ve Turgay Alver kaydetti. Karşılaşmada Müftülük adına tek gol Fatih Arı’dan geldi.



İnce,”Müftülük karşısında kilidi açmakta biraz zorlandık!”

Milli Eğitim’in başarılı teknik adamı Ahmet İnce maç sonu şunları söyledi:

”Eleme maçları her zaman sürprizlerin olabileceği maçlardır bilinciyle çıktığımız müsabakada rakibimiz önceki maçlarının aksine kapalı bir oyun tercih edince kilidi açmakta biraz zorlandık açıkçası… İlk golden sonra oyun bizim istediğimiz şekilde geçti ve sonunda kazanan taraf olmayı başardık… Bugünkü dirençli oyunlarından dolayı Müftülük takımını kutluyorum onlar adına inşallah gelecek sene diyorum… Biz artık çeyrek finaldeki rakibimizi bekliyoruz…Bütün takımlara başarılar”dedi.

STAD:Teiaş
HAKEM:Ramazan Azimli
MİLLİ EĞİTİM:Sercan-Yusuf-Örpen-Fevzi-Mahir-Selçuk-Mutlu-Metin-Ziya
YEDEKLER:İlker, Murat, Turgay, Mecnun, Erdal, Refik, Fatih, Mehmet, Caner
TEKNİK SORUMLU:Ahmet İnce

MÜFTÜLÜK:Murat-Fatih-Hakan-Tuncer-Ramazan-feryat-Muhammet-Bilgi-R.Gülegen
YEDEKLER:Lütfullah, Hasan, Galip, Hamza, Mustafa, Yakup
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Gülegen
GOLLER:Ziya Mert Tüccar (2), Örpen Atan, Fevzi Keskin, Turgay Alver (M.Eğitim), Fatih Arı (Müftülük)

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

Mahallenin Delisi Laz ibo’nun maçla ilgili gözlemleri

MİLLİEĞİTİM ilk yarı sıfır ikinci yarı 5 attı..

Evet günün ikinci maçı başlarken hatalı başladı zaten müftülükde GALİP HOCA daha maç başlamadan gözümüze çarpdı o adam olmazsa ramazan hoca da gününde olmadı mı feryat tek başına anca FERYAT eder ki nitekim öle oldu

ilk yarı gol bulurlardı daha eğitim oyunun hakimi olmadan sonrada bozabilirdi rakibini hatalı bi tercih olmuş.
MİLLİ EĞİTİM yıldızı bülent hocanın yokluğunda maça kontrollü bşladı hatta fazla kontrollü ilk yarı kaçan pozisyonu yok denecek kadar azdı halbu ki boy avantajını kullanabilirdi dediğimiz dakikalarda ikinci yarının başında ilk golü ve daha sonra şişirme topda tuncer hoca nın (k. k) attığı iki golde hava topuyla geldi akabinden 3 ü de bulunca.. yedek oyuncuları sahaya süren ahmet ince. daha sonra vaskı gördü kalesinde gol erken gelse belki işler karılacakdı ama müftülük 3 dört pozisyonu harcayınca uzatmalarda golü bulsada.. heyecanla yüklenirken kalesinde iki gol daha görünce elenmekden kurtulamadı.



FEVZİ bütün oyunun ve pas organizasyonlarının merkezi iken ÖRPEN de ona ayak uyduran ve diriliğiyle maçta fark yapan oyuncuydu ve güzel oyununu çok şık bi dokunuşla attığı güzel golle süsledi. FEVZİ tam bir maestro gibi hem oyunu kurdu hemde Bülent Aktuğ un yokluğunda top rakipdeyken de oyuna girdi..
tebrikler ve çeyrek finalde başarılar diliyorum…

müftülük yanlış kadro seçiminin kurbanı oldu bence.. belkşde stratejileri buydu fakat. ben olsam ilk yarı kapanıp sonra iş yapacağıma eğitim gibi diri kuvvetli ve kontrollü takıma ilk dakka saldırıp atabilirsem atar sonra sjora yatmaya giderdim. neyse seneye daha iyi ve daha güzel bi turnuva geçirmeniz dileğimle ayağınıza sağlık HOCALAR..
evet günün kazanan ve ilk çeyrek finalistler
YENİ ANADOLU ve MİLLİ EĞİTİM TAKIMLARI OLDU iki takımada önce kura şansı ve başarılar diliyorum.. alkışlar size.

KALAN ELEME MAÇLARI

14 Haziran Salı 17:00 B1-C4 (Ticaret Odası-ELİ 2)
14 Haziran Salı 18:30 D2-A3 (Devlet Hastanesi-Nakliyeciler)

15 Haziran Çarş. 17:00 C1- D4 (Demirexport-Mevlana Ö.E.M)
15 Haziran Çarş. 18:30 A2 -B3 (ELİ 1-Hak-İş)

16 Haziran Perş. 17:00 D1- A4 (İmbat Egespor-Tes-İş)
16 Haziran Perş. 18:30 B2 -C3 (İmbat Madencilik-Yargı Gücü)

Tüm karşılaşmalar TEİAŞ Eğitim Tesislerinde oynanacaktır.

Karşılaşmalara ait Fotolar Soma’da Spor adlı Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN