İlaç Gibi Geldi: Bayburt İl Özel İdare 0-3 Somaspor

İlaç Gibi Geldi: Bayburt İl Özel İdare 0-3 Somaspor

Somaspor, Bayburt İl Özel İdarespor’u Yusuf’larıyla vurdu:0-3

TFF 2.Lig Beyaz Grup 8.haftasında deplasmanda konuk olduğu Bayburt İl Özel İdarespor’u 3-0 mağlup eden Somaspor, hem güzel bir galibiyet aldı, hem de müthiş bir özgüven tazeledi.

Bayburt Genç Osman Stadı’nda saat 14:30’da başlayan Bayburt İl Özel İdarespor-Somaspor maçını Lütfullah Aslan yönetti.

Sahaya:Tunay-Eray-Ali-Kadir-Mustafa-Oğuzhan-Yusuf Tursun-Emre-Kenan-Yusuf Türk ve Yılmaz on biri ile çıkan Somaspor, ilk yarıyı 18.dakikada Yusuf Türk’ün attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarınında sonuna kadar hem skor hem de oyun üstünlüğünü elinde tutan siyah-beyazlılar’da, ilk golün sahibi Yusuf Türk 49.dakikada kendinin ve takımının ikinci golüne imza attı:0-2

Yusuf’ların günü

İkinci yarıda rakip savunmayı adeta çökerten Somaspor, 56.dakikada bu sefer Yusuf Tursun’un attığı golle farkı üçe çıkardı: 0-3 Kalan dakikalarda skoru değiştirecek hamleler olmayınca; Efeler ve Tarsus maçlarında alınan mağlubiyetlerin ardından bu galibiyet bize ”İlaç gibi” geldi.

90 dakikanın sonuna kadar hem skor hem de oyun üstünlüğünü elinde tutan siyah-beyazlılar, bu önemli ve kritik maçı farklı kazanmasını bildiler. Bu galibiyet hem puan olarak Somaspor’u ligde üstlere doğru iterken hem de kupa ve ligde kaybedilen maçların için müthiş bir moral depoladı.



İnegöl’le oynayacağız

Bayburt İl Özel İdarespor galibiyeti ile puanını 11’e çıkaran Somaspor, 9 Ekim Pazar günü sahasında İnegölspor’u misafir edecek. Karşılaşmanın başlama saati 15:30 Somaspor mağlubiyeti ile ligin dibine demir atan Bayburt İl Özel İdarespor ise deplasmanda Nazilli Belediyespor’un konuğu olacak.



Oğuzhan Yıldırım kart sınırına ulaşan ilk isim oldu

Somaspor’un oynadığı Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ve bugünde Bayburt İl Özel İdare karşılaşmalarında sarı kart gören takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım 9 Ekim Pazar günü evimizde oynayacağımız İnegölspor maçında sarı kart görmesi durumunda 10.hafta Anagold 24 Erzincanspor ile deplasmanda oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

Bağlantılı Haberler;

Bayburt Maçımızın Hakemi Lütfullah Aslan
Basatemür Özel İdarespor Maçına Değindi
Bayburt Özel İdarespor 0-1 Somaspor
Bayburt-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Bayburt Maçımız Ertelendi
Bayburt-Somaspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek
Anlamlı Galibiyet, Takım Taraftar Buluşması
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermedik:3-1
Somaspor Özel İdareyi Bekliyor
Somaspor Özel İdare Maçının Hakemleri Belirlendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN