Iğdır FK-Somaspor Maçını Süleyman Soyutürk Yönetecek.

Iğdır FK-Somaspor Maçını Süleyman Soyutürk Yönetecek.

Somaspor’un 27.hafta deplasmanda Iğdır FK ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı Bursa Bölgesi Klasman Hakemlerinden Süleyman Soyutürk yönetecek.

Halim Kaynak

25 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Iğdır Şehir Stadı’nda Iğdır FK-Somaspor arasında oynanacak karşılaşmada hakem Süleyman Soyutürk‘ün yardımcılıklarını Bedirhan Soydemir, Alp Osman Karaosmanoğlu ve Ahmet Turhan Timuroğlu yapacak.

Hakem Süleyman Soyutürk
Hakem Süleyman Soyutürk

Daha önce 2 Maçımıza çıktı

Iğdır FK-Somaspor maçıyla 100.müsabakasına çıkacak olan karşılaşmanın orta hakemi Soyutürk ile ilk buluşmamız 2015-2016 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup 8. Hafta, Linyit Stadında konuk ettiğimiz ve sahadan 1-1’lik skorla ayrıldığımız Kütahyaspor maçı oldu. (Haberin görsellerinde yer almakta. Detaylara buradan bakabilirsiniz)

Süleyman Soyutürk ile son buluşmamız ise 2022-2023 Sezonu 2. Lig Beyaz Grup 31. Haftasında sahamızda Menemen FK‘yı Emrecan Bulut’un golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta oldu.

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN