İç Sahada Yenilmemezlik Devam Ediyor

İç Sahada Yenilmemezlik Devam Ediyor

Atatürk Stadı’nda Çorum FK karşısında 1-1‘lik beraberlikle ayrılan Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür maçın ardından, “Geriye düşmemize rağmen ilkyarının bitimine kadar üstün olan taraf bizdik” dedi.

İç sahada 720 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen Somaspor’un, Çorum FK karşısında da geriye düşmesine rağmen Yasin Abdioğlu‘nun golüyle ”iç sahada yenilmezliği devam ediyor”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 13. haftasında Çorum FK ile Soma Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelen Somaspor‘da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür karşılaşmanın ardından bloğumuza maçı değerlendirdi.

Takımın tecrübeli teknik adamı Burhanettin Basatemür, karşılaşmayla ilgili olarak; ”Maç dengeli bir oyunla başladı. Geriye düşmemize rağmen ilkyarının bitimine kadar üstün olan taraf bizdik. Rakibimizin bir tane, bizim bulduğumuz 3~4 tane pozisyon vardı. Ancak sadece birini değerlendirebildik ve iyi oynadığımız ilk yarı berabere bitti.



İkinci yarı ise orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Biz yüksek tempo ve koşuyla oynayan bir takımız. Haftanın üçüncü maçıydı ve özellikle Çarşamba günü oynadığımız Sarıyer maçının zemininin yağmurdan dolayı çok ağırlaşmış olması bizi yormuştu. Bunun sıkıntısını ikinci yarıda hissettik. Buna rağmen kalemizde net pozisyon vermeden maçı bitirdik.”dedi

Üzgünüz!

Her ne kadar geriye düşüp bir puanı kurtarsalar da üzgün olduklarını dile getiren Basatemür, ”Oyuncularımızı kutluyorum. Her puan çok önemli. Amacımız üç puandı ama maalesef olmadı. Bu yüzden üzgünüz. Bir günlük iznin ardından Bodrumspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 1)
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 2)
Mustafa Aydın, Çorum FK Maçını Değerlendirdi
Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı
Somaspor 1-1 Çorum FK
Somaspor Çorumspor FK Maç Önü
Somaspor Çorumspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN