Huzurevi, Zaferspor’lu Kızları Hezimete Uğrattı

Huzurevi, Zaferspor’lu Kızları Hezimete Uğrattı

TFF Bayanlar 3.Lig 3.Grupta ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, Huzurevi sakinleri ile kahvaltı programında bir araya  ve ardından Bocce müsabakasında karşı karşıya geldiler.

 

Huzurevi Bocce Takımı ile yaptıkları müsabakada hezimete uğrayan kızlarımız, ”Mekanında, Boccenin de sahibi onlardı, bize çok güzel bir ders verdiler” dediler.

mustafa öztürk soma huzurevi
Arslancan, ”Eğlenmek İçin Uzağa Gitmeye Gerek Yok”

Huzurevi sakinlerinin ve kızlarımızın keyifli bir gün geçirdiğini belirten Zaferspor Takım Teknik Direktörü Hakan Arslancan “Kızlarımız ismi gibi çok huzurlu olan bu yerde zaman geçirmekten büyük keyif alıyorlar. Bize sık sık bu fırsatı sağlayan Huzurevi Müdürümüz Mustafa Öztürk‘e ve personeline çok teşekkür ediyoruz. Eğlenmek için çok uzağa gitmeye gerek yok, birilerinin hayatına keyif katmak mutlu olmalarını sağlamak insana büyük huzur veriyor.” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN