Huzur Evi Sessiz ve Derinden..

Huzur Evi Sessiz ve Derinden..

Huzur Evi (Soma Rehabilitasyon Merkezi) takımı, geçen sene olduğu gibi bu senede yüzlerce kişinin izlediği kurumların, halkın kaynaştığı bu güzel etkinlikteki turnuvada ”hedefi olan takım” değil de ”Huzur Evi Sakinleriyle aynı duyguyu, aynı coşkuyu yaşama ve yaşatma adına” bu sezonda katılma kararı aldı.

SOMADASPOR

Takım Sorumluluğunu Soma Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk yapacak. Takıma çok önemli bir isim katıldı. Geçen sezon Soma Kömürlerinin şampiyonluğunda oynadığı pozitif futbolunun yanında takımının saha içerisindeki sevk ve idaresini de başarıyla yürüten Bahadır Özgen, bu sezon sarı-siyahlı formayı giyecek..

SLOGAN BU SENEDE AYNI
Bir birinden güzel insanları bünyesinde barındıran Soma Rehabilitasyon Merkezi, bu yılda ”Yaşama Yıllar Katman Değil, Yıllara Yaşam Katmak İçin Varız.” sloganıyla kamuoyuna bu anlamlı mesajı verecek..

GÖSTERİ HALA HAFIZALARDA
2013 Yılı kupa açılış töreninde yaptıkları gösterilerle izleyenleri adeta büyüleyen Soma Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin o muhteşem gösterisiyle sizleri baş başa bırakıyoruz..





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN