Hoş Geldin Mirlan Murzaev!

Hoş Geldin Mirlan Murzaev!

Siyah-beyazlılarda bel bağlanan oyuncuların başında gelen Mirlan Murzaev 60 günlük sakatlık arasının ardından ilk on birde çıktığı Burhaniye Belediyespor karşısında 30’ 47 ve 61.dakikalarda attığı gollerle hattrick yaptı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Soma’lı sporseverlerin sabırsızlıkla beklediği Mirlan Murzaev’in müthiş geri dönüşü taraftarları hayal kırıklığına uğratmadı.
Mirlan’ın uzun süren sakatlığının ardından fizik ve kondüsyon açısından tam hazır olmamasına rağmen sergilediği performans taraftarları bir hayli memnun etti. Yetenekli oyuncu attığı ve attırdığı golle büyük alkış aldı.



Kırgız oyuncu, ‘’Uzun süreli yaşadığım sakatlık sonrası hep böyle bir dönüş hayal ediyordum. Bu da çok şükür oldu. Kalan haftalarda eksiklerimi bir an önce kapatıp Somaspor için takım halinde coşkulu futbolumuz ile hedefe gitmek istiyoruz’’diye konuştu.

ATALAY’DA MÜTHİŞ DÖNÜŞ YAPTI
Öte yandan ligin 3.haftasında İzmirspor deplasmanında sakatlanan ve 35 gün sahalardan uzak kalan Atalay Demirtaş‘ta Mirlan Murzaev ile birlikte müthiş dönüşe imza attı.
Başarılı oyuncu güzel futbolunu 11 ve 58.dakikalarda attığı gollerle taçlandırdı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN