Hidro-Gen Yine Galip, İmbat’ın Aklı İzmir’de

Hidro-Gen Yine Galip, İmbat’ın Aklı İzmir’de

Günün ilk maçı Hidro-Gen Soma Belediye arasında oynandı. İnanılmaz anların, gel-gitlerin yaşandığı haftanın en güzel maçında gülen taraf tecrübeli kaptan Osman Şengül’ün takımı Hidro-Gen oldu.

Soma Belediye takımında özellikle forvet Mustafa’nın sakatlanıp oyundan çıkmasından sonra Selim Gün yalnız kaldı ve üretmekte zorlanan Belediye mağlubiyet’ten kaçamadı..

Hidro-Gen Yine Galip

İzlemeyenlerin çok şey kaçırdığı özellikle ikinci yarısı seyir zevki açısından harika bir maç izletti bizlere İki takımda.. Son on dakikaya 2-1 galip giren Soma Belediye takımı, 65’te uzaktan şutu kalesine tokatlayan Nana beraberliğe sebep oldu.. Hemen peşinden %100 lük golü çıkardı dakikalar 70 i gösterdiğinde ise sahanın Hidro-Gen adına en tecrübeli ismi duvar Osman’ın uzaktan doldurduğu top üst direkten kale çizgisine çarptı. Akabinde Hidro-Gen’in forveti topu boş kaleye attı 3-2 galip geldiler.. Osman’ın vurduğu gol olsa haftanın golü olurdu kesin..

Hidro-Gen takımı diri, kuvvetli, ayağa oynamaya çalışan oyunculardan kurulu iyi hazırlanmış bir takım.. Özellikle ikinci golleri hazırlanış ve bitiriliş açısından şuana kadar izlediğim en güzel goldü diye bilirim. Kaleciden başlayan ve en az 10 isabetli pastan sonra geldi gol ve izlemeye değer bi goldü.. Puanını 6’ ya çıkartan Hidro-Gen gruptan çıkmayı garantilemekle kalmadı ‘’neden lider çıkmayayım’’ dedirtecek kadarda iyi oyun sergiledi tebrik ediyorum beyler, başarılar..

NOT: Belediye-Hidro-Gen maçının son 10 dakikasına girildiğinde ben kenarda ‘’bu maçta daha iki gol olur’’ dedim..
İsmini söylemek istemediğim bazı abilerim ve dostlar {Avusturya, Yasin, Sefa} ‘’maç bitti sen daha gol diyon’’ dediler.. Son düdük çaldığında 15 senelik turnuva tecrübemi hesaba katmadıklarını anladılar. Beni haklı çıkardığı için Hidro-Gen’i tekrar tebrik ediyorum..

İmbat’ın Aklı İzmir’de

İmbat Maden, maça ter idmanı havasında başladı. Özel ayağa paslarla yarın ki maç için bi hazırlık maçı edasında oynadığı maçı Eli-2 karşısında fazla sıkmadan rahat kazanmasını bildi.. Eser’in geçen seneye kıyasla daha diri oluşu Mutlu’nun sakat olmaması ve diri oluşu İmbat Ege Spor’dan gelen oyuncuların çabuk uyumu ve bu sene ilk kez oynayan Orhan Karslı hocamızın oğluOğuzhan ile birlikte genç ve dinamik bir takım olmuş. Ggeçen seneden daha iyi görüntüleri var ama bakalım iki turnuvayı beraber sonuçlandıracaklar mı hep beraber göreceğiz. Yarın İzmir’de ki maçta da başarılar dileriz.

Eli-2 güçlü rakibine karşı aslında çokta kötü oynamadı. Okan iyi direndi. İsmail ilerde organizasyonların minarı olmaya çalıştı ama takım İmbat’ı yenmek için yeterli olmasa da. gruptan çıkabileceğinin sinyallerini verdi. Onları da temiz mücadelelerinden dolayı kutluyorumm..Mahallenizin Delisi Laz İbo



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN