Hidro Gen Yeni Anadolu Maçı Üzerine

Hidro Gen Yeni Anadolu Maçı Üzerine

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında çok şey beklediğimiz Hidro Gen ilk maçında hayal kırıklığı yaratmıştı. 7 kişi kalmış İmbata karşılık verememişti.

Doğan Gülşen Yazdı ✍ (fotoda gözlüklü)

Onun için bu maçta ne yapar, rakip Yeni Anadolu olunca hem güzel maç zevkli hemde şampiyonluk adaylarımı acaba görüşlerine yardımcı olacak bir maç olarak bakılıyor. O yüzden önemli bir maçtı.

Yeni Anadolu daha oturmuş daha ne yaptığını bilen takımdı. Stoper Ömür ortada ön libero Faruk önde Özkan, Şarlo çok etkili oldular ve ön taraf orta saha defans bütünlüğü çok iyiydi. Yardımlaşma birlikte hareket geriye dönüşler çok iyiydi..

Hidrogen önde iki forvet gibi olmaları Ramazan ve Alper orta sahanın yetersizliği çok top kaybı, stoper bölgesinin kritik anlarda hataları, Alper ve Ramazan defans arkasında top beklemeleri Yeni Anadolu onlara bire bir önlem alması etkisiz kalmalarına sebeb oldu. İlk yarıda kaleci Bekir iyi oynasa da 2-0 net sonuç çıkması bundandı.

İkinci yari Hidrogen orta saha değişikliği yapınca daha iyi göründü. Yeni Anadolu skorla birlikte topun arkasına geçip kontrollü olup bulduğu toplarla Şarlo ile buluşturup etkili olmayı denedi. Başarılı oldu ama Bekir karşı karşıya iyi kaleci olduğunu zamanlamalarIyla gösterdi..

Hidrogen hücum yönünde top yapsada Alper ve Ramazanın hareketsizliği ve defans içinde kaybolması kapanan ve etkili defans yapan Yeni Anadolu rahat pozisyon vermeden maçı sürdürüyordu. Bir kere arkaya top geçti Alper onuda gol yaptı zaten ama Ramazan ile birlikte özellikle Ramazanın etkisiz oluşu orta saha da eksik kalmalarına önde de etkisiz oluşlarına neden oluyor bu oyun anlayışı takımın boyunu uzatıp arka tarafta çok açık vermelerine sebeb oluyor bu oyun anlayışlarını değiştirmeleri gerikiyor böyle Alper’de etkisiz görünüyor yada birazda topa doğru gelmeleri gerekiyor Alper gelip topu aldığında etkili olduğu da oluyor ama Yeni Anladolu her mevkide Hidrogen den iyi olduğu için daha iyi takımdı..

Sonuçta sporsever olarak 3.1 biten maçta çok keyifli anlar yaşadık. iki takımda iyi mücadele etti. Bütünlük anlamında takım oyununu sahaya daha iyi yansıtan kalite anlamında önde olan Yeni Anadolu kazandı. Seyir zevki yüksek maçlar devam ediyor darısı diğer takımlara ve maçlara diyelim..Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Maçın geniş detayları için 👉 buraya, fotoğrafları için 👉 şuraya  🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

İnci Ticaret

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN