Heyecanlı Maçlar Bizleri Bekliyor

Heyecanlı Maçlar Bizleri Bekliyor

Futbol Turnuvasında beklenen grup  kuraları çekildi. Yine heyecanlı ortam vardı her zaman olduğu gibi, neticede herkes bu baharın başlangıcı ile gelen futbol turnuvasını dört gözle bekliyor..

Seri başı dört takım bilindiği gibi geçen yılın ilk dört sıralamasını alan takımlar oluşturuyor..
A.grup Ticaret 2 B.grup Demir Eksport C.grup Yuta D.grup imbat bu takımlar her zaman turnuvanın güçlü takımları olmuşlardır..

İlk grupta Ticaret ile birlikte bütün takımlar iyi durumda burada ilk iki için şanslar eşit gibi Nakliyecilerle birlikte kapalı kutu takımlar var örneğin Kolin, Öğretmenler Birliği aynı şekilde Kaymakamlık hepsi güçlü takımlar süpriz çıkabilir.

B grup Demir Eksport zaten iyi transferlerle bütün yıl hazırlık yaptı ondan sonra Maden iş öyle iyi takım Huzur evi her yıl gruplardan çıkıyor ama orada grup birincisi Demir Export olur diye görüş vardı E.l.i 2 ne durumda çoktandır görmüyoruz kendilerini Nitromak öyle durumu ne maçlarda göreceğiz..

C grubu Yuta çok hızlı duruyor yine Yeni Anadolu eski Soma Kömürleri iyi takım grupta Yuta ile birincilik için çekişir Guvenlikciler bilmiyoruz maçlarda göreceğiz. E.l.i 1 sessiz gidiyor ne durumdalar kendileri nasıl hazırladılar kimler var onları da oynadıkları zaman göreceğiz..



D.grubu Imbat Madencilik olmuş iki takım aynı grupta bir ve iki için kıyasıya mücadele olur birbirlerini iyi tanıyorlar Devlet Hastanesini de yabana atmamak lazım her yıl çok iyi yerlerde bitiriyorlar turnuvayı istekli takım. E.l.i 3 te çok güzel takım yapmış bu yıl süpriz yapabilir grupta bekliyorum şahsen..

Güzel ve heyecanın doruk noktasına çıkacağı maçlar bizi bekliyor herkesin şimdiden ne olacak acaba dediğini duyar gibiyim hak eden centilmence sporun birlik beraberlik getirdiğini bizleri kaynaştırdığını unutmadan çok güzel bir turnuva daha yaşayalım..Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN