Herkesin Yeri Dolmuştur

Herkesin Yeri Dolmuştur

Yeni sezon öncelikle hepimize hayırlı olsun. Bundan sonra çalışmalar ve transferler 2.lig için o gider bu kalır her şey beklediğimiz gibi olmayabilir öncelik kurulan takımın durumundan sonra sonuna kadar destek, her zaman ki gibi..

Somaspor da geçen yılın kadrosunda olup ta gidenler olmuş bunlar Nurettin, Muhammed ve Enes transfer yaparak takımımızdan ayrılmış olabilir bize verdikleri emekler için teşekkür ederiz, yolları açık olsun gittikleri yerlerde başarılarının devamını dileriz. Herkesin yeri dolar, dolmuştur da bizim ne yaptığımız önemli gelecek transferlere bakalım yine aynı başarıda futbolcular gelecektir önemli olan takım vizyonudur bilincidir kurumsallığıdır..

Bakıldığında önümüzdeki sezon hedefimizin ne olduğu bunun neticesinde yapılacak transferler bizim durumumuzu belirler yani Somaspor her koşulda her şartta oynamasını bilen bir takım olmuştur gerekli adımlar atılırken uzun vade bakılacaktır. Bu yıl Nazım Yavuz stadı inşaatı başlatıp bitirilmesi düşünülüyor bu bile Somaspor un vizyonun dan gelen önemli yatırımdır. Soma futbol şehridir, kalıcılık bakımından bakılmalı bu yatırımlara büyük iş başarılmış olacaktır Nazım Yavuz stadı olduğunda bu süper lig hayallerini kurabileceğimiz anlamına da geliyor..

Giden futbolcular artık 2.lig için yeterlimi buna bakmak lazım Muhammed‘in Somaspor da durumunu çözemedik lig bitti beklentileri karşıladı diyemeyiz. Aynı şekilde Enes de öyle denilebilir. Nurettin‘den çok verim aldık ama oda fizik olarak takım savunmasında ciddi sıkıntılar yaşadığımız durumlarda ön plandaydı

2. Lig te durum farklı onun için yapılacak transferler bu giden arkadaşlardan çok çok iyi olmalı bunu net söyleyebiliriz. Özellikle golcü konusu çok iyi biri olmalı, yürüyerek oynayan değil orta sahaya kadar gelip topun arkasına geçebilen rakibi kovalayıp önde baskı yapabilen ve en az 15 gol atabilen biri olmalı yine orta saha transferi golcü ye yakın olup bütün takımı oynatabilen fizik olarak güçlü kondisyon bakımından kolay düşmeyen önde baskıya gidebilen takım savunmasına yardımcı olabilen güçlü biri transfer edilmeli..

Defansımıź iyi durumda stoperler tabii iyi yedekte lazım. Her iki kenar beklerimiz iyi olmalı.. Özcan devam edecek gibi duruyor oda bu lig te ne durumda olur muamma fizik olarak savunma yönü olarak eksikleri olan biri bu durumunun düzelmesi lazım önümüzdeki yıl şimdiki durumu yetmez.. Oğuzhan çok iyi bir sezon geçirdi ama bu sezonda üstüne koyarak oynamalı.. Yani baktığımızda çok transfere ihtiyacımız var, çok dikkat ederek bu yıl oynanan oyunun üzerin çıkmak hedefi düşünülerek bütün transferler yapılmalı. Yönetime çok buyük iş düşüyor Allah yardımcıları olsun diyelim önümüzdeki yıl Somaspor a başarılar dileyelim.. Sevgilerle Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN