Her Türlü Oyuncu Oldu

Her Türlü Oyuncu Oldu

Her cumartesi akşam saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Kaportacı Veysel’in kalfasını rolüyle tanınan Onur Gökmen, futbol sevgisiyle başlayan oyunculuk karakterini dizilerde sürdürüyor..

Babası Fevzi Gökmen‘in sayesinde Soma Linyitspor Yaz Okulunda başlayan oyunculuk serüveni Kırkağaç’lı Onur Gökmen‘i güzel sanatlara yönlendirdi.(üst foto sağdan 3.)

ONUR GÖKMEN

4. Bölümü TRT de yayınlanan Gönül dağı dizisinde 3 bölümünden sonra diziye dahil olan yakışıklı oyuncu Onur Gökmen bu hafta 4. Bölümü TRT de yayınlanan Gönül dağı dizisinde rol aldı.

Baş rollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor. Geçtiğimiz hafta bir çok bölüm izlediğimiz oyuncu performansıyla büyük ilgi gördü. Genç oyuncunun sosyal medya hesabından ise oyuncuya tebrik mesajları yağdı. Onur Gökmen Gönül Dağı dizisinde Artis karakteri ile Kaportacı Veysel’in kalfasını canlandırıyor.
KAYNAK:www.somayenihaber.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN