Her Şey Olabilecek Maçtı

Her Şey Olabilecek Maçtı

İlk yarı bir türlü oyunumuzu oynayamadığımız, tutuk kaldığımız, bir türlü pas trafiğini kuramadığımız bir oyun oldu. Tabi ki erken yenilen gol de etkili oldu oyunumuzu oynayamamıza..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Rahat durumda olduğumuz anlarda kaptırdığımız toplar maalesef kalemize gol oldu! Etkiliyor tabi böyle durumlar oyunu. Daha sonra Bodrumspor topun arkasına iyi geçti, takım olarak iyi kapattılar. İlk yarı öyle etkili pozisyon bulamadık..

İkinci yarı ‘’erken bir gol işi değiştirir’’ dedik öylede oldu denilebilir. Yılmaz, çok güzel bir gol attı ondan sonra oyun Bodrumun orta sahayı kalabalık tutması her ne kadar oyun top olarak bizde olsa da gereken pozisyonları bulamadık.
Böyle maçlarda az hata yapan, dikkatli olan, konsantresi bozulmayan takım maçı götürür genel görüntü öyle..
Bodrum bizden aman aman iyi takım değil. Evinde oynaması seyirci desteği onları bir adım önde gösterdi. Maç içinde bu destekle daha iyi bir görüntüde oldular bireysel anlık motivasyon kaybı yenilginin sebebi diyebiliriz. Oyuncu değişiklikleri ile oyunda beraberlik golünü buluruz derken 90 da üçüncü golü kalemizde gördük biz gol ararken gol yedik!



Genel görüntü itibarıyla kolay gollerin yendiği, normalde böyle goller yemeyen Soma bugün hem erken gol hem iki farkı geri düşmesi istediği oyunu oynamamak, istediklerini bir türlü sahaya yansıtamadığı bir durum yaşadı..

Bodrum erken golle daha derli toplu bir takım görüntüsü ile maç genelinde isteği gibi maçı götürdü diyebiliriz.. lig uzun böyle maçlar olacaktır bireysel hataları azaltıp yenilginin hatalarını görüp çalışarak düzeltip önümüzdeki maça bakacağız artık..

Orta sıralardaki durumumuzu devam ettirip devreye kadar azami puan kaybı yaşayıp transfer takviyeler düşünülüp bazı bölgeleri daha iyi duruma getirebiliriz sonuçta üç ihtimalli bir maçta ev sahibi Bodrum bunu iyi kullanarak galibiyetle ayrılan taraf oldu iyi mücadele için Somasporu yine de tebrik ederiz …Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

 

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN