Her Şey Boş!

Her Şey Boş!

Kaza olduğunda zaten üzüntümüz bir nebze iyileşme umudu ile kendimizi avutmuştuk. 

Doğan Gülşen Yazdı

”Buna da şükür inşallah atlatacak” diye düşüncelerle geçiştirdik ama ölüm haberini görünce yerimden sıçrayıp ”ahh!” çekerek yüreğimden bir şeylerin koptuğunu hissettim, inanılmaz sarsıldım, çok üzüldüm…

Somaspora emek vermişti kardeşimiz ama hayat bizleri nerelere götürecek bilmiyoruz sonuçta nelerin bizleri beklediğini bilmediğimiz bu dünyada az zamanın olduğunu böyle ani gelen ölüm haberlerinden bizim tekrar muhasebe yapmamızı her şeyin anlamsızlaştığı durum oluyor hayatın bu bölümünde..

Kader insanları nerede yakalar bilmediğimiz gibi kardeşimiz geçen hafta play off maçı oynadı. O zaman son kez kendisini görmüş olduk. Belki bu yıl tekrar Somasporda olacak mıydı? bilinmez ama bizden birini kaybetmiş gibi insan fıtratının doğasında olan üzüntünün şokunu yaşadık!  Cezai yaptırımlar la bunların önüne neden geçilemiyor?

Yollar nispeten artık Avrupai düzeyde, niçin bitiremiyoruz bu kazaları? Bir ailenin daha canı yandı ateş düştüğü yeri yakar kardeşimize biz ne kadar üzülsek te Ailesi bir ömür bu acıyı yaşayacak insan hayatı bu kadar kolay kazalarla kaybedilmemeli yarın bir mahkeme olur sürücü görmedim der mahkemeye kadar yattığı ile kalır(!)

Olmasın böyle cezalar, caydırıcı olsun gerekirse ehliyet iptaline kadar gitsin bir genç can gitti acının tarifi yok anlatılmaz ,anlatmaya burada kelimeler yetmez ”dur” diyelim bu kazalara herkes yola çıkınca lütfen dikkat etsin herkesin ailesi var geride bunu unutmasın öyle araba kullansın bak geriye dönüşü olmayan acılar kalıyor.. Kardeşimizin Allah mekanını cennet eylesin Ailesine sabırlar dileyerek Somaspor camiasına da başınız sağ olsun dililiyoruz acınız acımızdır…sağlıklı kalın…Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN