Hem Başarılı Hem de Centilmen Bir Takımız

Hem Başarılı Hem de Centilmen Bir Takımız

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 16. hafta Etimesgut Belediyespor deplasmanında iki kez geriye düştüğü maçta bir puanı Yasin Abdioğlu‘nun golleriyle alan Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, iki kez geriye düşmelerine rağmen oyunu bırakmadan ve sürekli kazanma arzusuyla oynayan oyuncularını kutladı.

Maçın ardından konuşan teknik direktör Burhanettin Basatemür: ‘’İyi başladığımız oyunda penaltıdan gelen gol ile geriye düştük. Buna rağmen oyunumuzda bir düşüş olmadı ve beraberliği sağladık. İkinci golü aradığımız zamanlarda yine geriye düştük ve devreye bu şekilde girdik. İkinci yarıya da iyi başlayan taraf bizdik. Beraberliği sağladıktan sonra da ataklarımız devam etti. Pozisyonlarda bulduk ancak olmadı. Oyunu bırakmadan ve sürekli kazanma arzusuyla oynadığımız oyundan dolayı oyuncularımızı kutluyorum.’’dedi.



 

Hem başarılı hem de centilmen bir takımız

‘’Takımımız 2,5 yıldır sporun ruhuna uygun olarak futbol oynuyor’’ diyen Basatemür: ”Birçok maçtan sonra gerek hakemler gerekse temsilciler tarafından maç sonlarında hep tebrik edildik. Bu da takımız için gurur verici. Hem başarılı hem de centilmen bir takımız. Somamızı her platformda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Yasin Abdioğlu’nu da yaptığı doğru hareketten dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Antrenmanlara ara vermeden başladık çünkü maçımız Cumartesi günü yine Ankara da’’diye ekledi.

Bağlantılı haberler;

Oyun Olarak Yükselişteyiz
Etimesgut Bld.Spor 2-2 Somaspor
Etimesgut Belediyespor Maç Önü
Etimesgut Bld.Spor Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Somaspor 2-1 Etimesgut Bld.Spor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN