Hasret Somaspor-Isparta Maçıyla Son Buluyor

Hasret Somaspor-Isparta Maçıyla Son Buluyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta Somasporumuza olan hasretimiz bu hafta sonu Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-Isparta 32 Spor mücadelesiyle son buluyor.

Devre arası nedeniyle 15 gün ara verilen ligin 20’nci hafta maçlarının ilki Cumartesi İnegölspor-Erzincanspor arasında oynanacak. Grupta 29 ve 30 puana sahip iki ekip Somaspor-Isparta 32 Spor 14 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Burhanettin Basatemür: ”Ligin ikinci yarısı her zaman daha zor geçer.”

Siyah-beyazlı ekibimiz kendi sahasında oynayacağı Ispartaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Soma Belediye TFF Tesislerinde, Teknik Sorumlu Burhanettin Basatemür yönetiminde soğuk ve yağmurlu havada çalışmalarını sürdüren siyah-incilerde tempo bir hayli yüksek. Isparta 32 Spor maçıyla ilgili bloğumuza kısa açıklama yapan teknik direktör Burhanettin Basatemür, ‘’Ligin ikinci yarısı her zaman daha zor geçer. Özellikle bizim grupta çok sayıda takım transfer yaptı. İlk rakibimiz Isparta 32 Spor’da 5-6 oyuncu aldı. Biz ise kendi kadromuzla ikinci yarıya başlıyoruz Çok ciddi olmasa da 2-3 oyuncumuzda problem var tedavileri devam ediyor İçerde kazanarak başlamak istiyoruz. İnşallah düşündüğümüz gibi olur.’’dedi.

İlk maçın kısa özeti…

Gelin hep beraber, 27 Ağustos 2023 tarihinde rakibimizle oynadığımız maçta çala kalem dile getirdiğim haberin kısa 👇özetine bir göz atalım:)

Eyvallah Dumanlı Kentin Puslu Çocukları

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un ilk haftasında siyah beyazlı ekibimiz Somaspor, deplasmanda karşılaştığı Isparta 32 Spor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

En son içeride oynadığımız ve 3-2 galip geldiğimiz Afyonspor maçından bu yana, futbolsuz hiçte iyi geçmeyen 98 gün.. Şimdi hepsi geride kaldı. ”Yeni bir grup, genç ve yetenekli oyunculardan kurulu yeni bir Somaspor, yeni bir başlangıç” dedik ve 36.dakikada Oğuzhan Ayaydın, 40.dakikada ise Erdem Aygül’ün golleriyle lige ”süper başlangıç” yaparak, sevenlerine ”Eyvallah Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” dedirttik. (geniş detaylar için 👉 buraya tıklayınız!)

İnşallah sezonun ilk devresine yaptığımız müthiş başlangıcın sonunda attığımız haber başlığında olduğu gibi ”Eyvallah Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” bu hafta sonuda atarız..

Bağlantılı Haberler

Isparta’da Somaspor’lu Taraftarları Taşıyan Otobüse Taşlı Saldırı
Burhanettin Basatemür: Önemli Bir Galibiyet Aldık
Eyvallah Dumanlı Kentin Puslu Çocukları

98 Gün Sonra O Gün Nihayet Geldi Çattı!
Basatemür’un, Isparta Maçı Öncesi Açıklaması
Somaspor 2-0 Isparta 32 Spor
Isparta Maçı Öncesi 3 Eksik
Isparta Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor
Somaspor-Ispartaspor Maç Fotoları
Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi
Isparta 32 Spor Kalecisi Gökhan Köstereli Korkuttu!
Somaspor’dan İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Yeni Yıl Hediyesi: Somaspor 3-0 Isparta 32 Spor (VİDEO)
Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız
Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (VİDEO)
Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Bizi aşağıdaki 👇 sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN