Hakan Arslancan Denizli’de Sempozyuma Katıldı

Hakan Arslancan Denizli’de Sempozyuma Katıldı

Hakan Arslancan Denizli’de Medigün Zafer Spor Kadın Futbol Takımının Hikayesini Anlattı.

Bir dizi etkinlik ve hazırlık maçı için Denizli’ye giden Medigün Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, Üstek Horozkent Kadın Futbol Takımının düzenlemiş olduğu sempozyuma katıldı. “Kadına şiddetin ve futbolda kadının” konuşulduğu sempozyumda Soma’da kadın futbolunun kuruluşu ve gelişmesi konusunda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Hakan Arslancan, kuruluş hikayelerinin yanı sıra kadının neden futbolun içinde olması gerektiğine değindiği konuşması dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.



Ayrıca sempozyuma uzun yıllar Almanya’da futbol oynayan ve birçok kez Almanya’da gol kraliçesi olan eski milli takım kaptanı Bilgin Defterli’de katıldı. Futbol hayatından kesitler anlatan Defterli iki ülke arasındaki kadın futboluna bakış açısından da söz etti.

Maç ve diğer etkinlikler hakkında bir değerlendirmede bulunan Arslancan “Öncelikle gündüz bölümünde oynadığımız hazırlık maçını 3-0 rakibimiz Üstek Grup Horozkent takımı kazandı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala bizim için ciddi bir maç oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum. Fakat günün sonunda bütün kızlarımız kazandı. Özellikle kızlarımız Bilgin ablalarının futbol oynamak için yaşadığı güçlükleri dinleyince, bu gün kendileri için yaratılan fırsatların büyüklüğünü daha iyi anladılar.

Böyle bir organizasyonu düzenleyen ve bizim hikayemizi de anlatılmaya değer bulup bana da konuşma fırsatı veren Üstek Horozkent yönetimine kulübümüz adına teşekkür ederim.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN