Haftanın Maçı Kırkağaç Altayspor-Karaelmasspor

Haftanın Maçı Kırkağaç Altayspor-Karaelmasspor

Manisa Süper Amatör Küme Ligi A grubunda Soma’yı temsil eden Karaelmasspor ile Kırkağaç’ı temsil eden Altayspor ilk yarının son haftasında karşı karşıya gelecek.

Ligin geride kalan 8 haftasında puan cetvelinde 15 puanla dördüncü sırada yer alan Soma 301 Karaelmasspor ligin ilk yarısının son hafta maçını 7 Ocak Pazar günü Kırkağaç Karakurt sahasında gurubun yenilgisiz lideri Kırkağaç Altayspor ile oynayacak.. İlk yarısını zirveye yakın yerde tamamlamak isteyen sarı-siyahlılar, deplasmanda oynayacağı mücadeleye 3 puan için çıkacak.

Zorlu maç öncesinde Karaelmasspor’da cezası biten İsmail Poyraz takımdaki yerini alacak. Koldere FK maçında kasığından sakatlanan Oğulcan Keskin’in durumu ise maç günü belli olacak.

Kırkağaç Altaspor’da ise Karaelmasspor’dan transfer edilen İlkay Gül, teknik sorumlu Serkan Gaşi’nin forma vermesi halinde eski takımına karşı sahada olacak.

Metin Şengül: ”Sahaya kazanmak için çıkacağız”

Karaelmasspor teknik sorumlusu Metin Şengül, Kırkağaç Altayspor ile oynayacakları zorlu maçı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.
Takımın başarılı teknik adamı Metin Şengül ve kalecisi Kubilay Azğın zorlu maç öncesi bloğumuza kısa değerlendirmede bulundular.

Kırkağaç Altayspor’un çok iyi bir takım olduğunu belirten Metin Şengül, ” Bu hafta Kırkağaç Altayspor ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacağız. Biz her zaman içeride de dışarıda da galibiyet için oynuyoruz, bu maçta da aynı şekilde galibiyet için oynayacağız. Güzel bir oyun ve iyi bir sonuçla galip gelip hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. İnşallah izleyenlere güzel ve kaliteli bir oyun izletiriz.’’dedi.

Kubilay Azğın: ”Son kale olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım”

İlk yarının son maçında Altayspor ile karşılaşacak Elmas’ta şüphesiz gözler file bekçisi Kubilay Azğın‘da olacak. Diğer gruplarda dahil 38 golle ligin en çok gol atan takımına karşı kaleyi koruyacak olan Kubilay, aralarında eski takım arkadaşı İlkay Gül’ünde olacağı Kırkağaç Altay takımına karşı kalesine duvar örmeye çalışacak.

Süper Amatörün en fazla gol atan takımına karşı işinin kolay olmayacağı bilincinde olan Kubilay, ‘’Geçen hafta aldığımız güzel oyun ve sonucu bu haftada sürdürmek istiyoruz. Rakibimizin gücünün farkındayız son dakikaya kadar mücadelemizi bırakmayacağız. Geçen hafta ki galibiyet ile takımda ki olumsuz havanın dağıldığını düşünüyorum. Her ne kadar takımdan ayrılan arkadaşlarımız olsa da genç arkadaşlarımız geçen hafta iyi performans sergilediler ve onlara güvenebileceğimizi gösterdiler. İyi çalışıyoruz. Tüm takıma inancım tam bende arkalarındaki son kale olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah puanlar alarak tekrardan şampiyonluk yarışında iddialı konuma geleceğiz.’’dedi.

Sekan Gaşi: ”Karaelmasspor maçını kayıpsız atlatmak istıyoruz”

Kırkağaç Altayspor’un başarılı teknik adamı Serkan Gaşi, namağlup liderliği daha da anlamlı hale getirmeleri için Karaelmasspor’u yenmek istediklerini söyledi..

Gaşi, her maça aynı ciddiyette çıktıklarını dile getirerek, ”Gecen hafta aynı puanda olduğumuz Acar İdmanyurdu maçını kazandığımız için çok mutluyuz. İlk devrenin son maçı olan Karaelmasspor maçı bizim için çok önem arz etmekte. Gecen hafta ki galibiyetimizin daha da anlamlı olabilmesi için Karaelmasspor maçını kayıpsız atlatmak istıyoruz.. Rakibimizde bizim gibi play-off hedefleri olan bir takım..Bu maçımızda kayıpsız atlatıp devre arası 4-5 transfer yaparak 2. devre daha iyi bir Kırkağaç Altayspor takımı izleteceğiz..Hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Tüm takımlara başarılar dilerim.’’dedi.

8.Hafta Puan Durumu

9.Hafta Maçları

Koldere-Kayalıoğlu
Bakır GB-Halitpaşa Bld
Saruhanlı Bld-Mecidiye Tarım
Kırkağaç Altay-Karaelmasspor
Gördes Bld-Kırkağaç Acar İdman

Bizi aşağıdaki 👇 sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN