Hafsa ve Elif Türkiye Şampiyonasında Yarışacak

Hafsa ve Elif Türkiye Şampiyonasında Yarışacak

Soma Linyit Spor Kulübü Tekvando branşında kilolarında derece yapan Hafsa Meryem Yakışır ve Elif Sude Oturmaz Türkiye Şampiyonasında madalya için yarışacaklar.

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2023 yılı programında yer alan ve 5-12 Eylül tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası’na Soma Linyit Spor Kulübü sporcuları Hafsa Meryem Yakışır ve Elif Sude Oturmaz madalya için yarışacaklar.

ORHAN KARSLI

SİVAS’TA BAŞARILI OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Soma Linyit Spor kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü Orhan Karslı Manisa’da yapılan müsabakalarda derece yaparak 5-12 Eylül tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Hafsa Meryem Yakışır ve Elif Sude Oturmaz ile Sivas’ta yapılacak müsabakalarda başarılı olmak için büyük çaba sarf edeceklerini söyleyen Karslı, ”Soma Linyit Spor Minik Kızlar Tekvando takımı olarak Manisa müsabakalarında başarılı olarak Sivas’ta yapılacak Final müsabakalarına katılmaya hak kazanmamızdan dolayı çok sevinçliyiz ve mutluyuz. Tekvando branşında Soma’mıza yine böyle güzel bir mutluluk yaşatmış olmamızdan  dolayı da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Somamızın ve ilimizin sesini Tekvando sporunda da en iyi şekilde duyurduğumuza inanıyor ve ilçemiz Soma’nın bu spor dalının çok daha iyi yerlere gelmesi için de büyük çaba harcıyoruz. Bizlere her daim desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlar ile sporcu velilerimize katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN