Günün Kazananları Ticaret Odası ve Kolin Maden

Günün Kazananları Ticaret Odası ve Kolin Maden

Kaymakamlık Futbol Turnuvasına bir günlük yağmur engelinin ardından Kolin Maden-Soma Belediye ve Ticaret Odası-Eli 3 karşılaşmalarıyla devam edildi.

A ve B-grubunu ilgilendiren müsabakalarda Ticaret Odası Eli 3’ü 10-0, Kolin Maden‘de Soma Belediyesi’ni 4-0 mağlup etti.

Faruk Ural Acın Acımızdır !

Maç yazısına girmeden evvel değerli spor yazarımız Çetin İlgör‘ün ”Bazı maçlar için zorlu sınav tabirini kullanırız. Galiba halt etmişiz. Zorlu sınavın ne olduğunu bilmiyormuşuz. Yıllarca aynı formayla ter döktüğüm Yeni Anadolu’nun beyefendi kişiliği ve mücadelesiyle herkesi kendine hayran bırakan oyuncusu Faruk Ural’ın sınavı sınavların en büyüğüymüş. Kardeşim ALLAH sana ve ailene sabır ve dayanma gücü, can parçana da gani gani rahmet nasip etsin. Başta kendisi ve sevenleri olmak üzere Yeni Anadolu takımının ve tüm turnuvanın başı sağ olsun.”diye dile getirdiği üzüntüyü bugünün özelinde saygı duruşu ve siyah bantla tamamladık. Rabbim bir kez daha genç kardeşimizin mekanını Cennet eylesin, yakınlarına da sabırlar versin.

Kolin Maden-Soma Belediyesi

KOLİN MADEN 4-0 SOMA BLD

Günün ilk maçı B-grubunda 3 maçta 9 puanı bulunan Soma Belediyesi ile 3 maçta 3 puanı bulunan Kolin Maden arasında oynandı. Fatih Arslancan idaresindeki Kolin Madencilik her iki yarıda bulduğu gollerle Soma Belediyesini 4-0 mağlup etti.

Goller Coşkun, Berkay, Necmettin ve Kemal’den geldi.

Maça istekli ve arzulu başlayan Kolin Madencilik’te gol perdesini 21.dakikada Coşkun Öztürk ile açarken, 28. dakikada Berkay Canseven’in kaydettiği golle devreye 2-0 önde girdi.
Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Kolin Maden, 54.dakikada Necmettin Bilgin, 68.dakikada ise Kemal Gezer’in golleriyle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Geçmiş Olsun Mustafa Kara!

Geçmiş Olsun!

İlk yarının sonlarına doğru yüzüne top gelen Soma Belediyesi takımından Mustafa Kara kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Talihsiz oyuncu, sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla hastaneye götürüldü. Aldığımız duyuma göre Mustafa’nın sağlık durumunun iyi olması bizleri sevindirdi.

Fatih Arslancan Kolin Maden

Fatih Arslancan: ”Oyuncularım yürekten oynadılar ve karşılığını aldılar.”

Kolin Madencilik takım sorumlusu Fatih Arslancan, grubun namağlup takımlarından biri olan Soma Belediyesini mağlup ederek elde ettikleri 3 puanın kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi.

Teiaş’ın turnuvadan çekilmesinin ardından Belediye karşısında elde ettikleri galibiyetle 9 puana ulaştıklarını hatırlatan Arslancan, “Maça mutlak kazanma adına istekli, arzulu ve coşkulu başlayan oyuncularımız, bu coşkuyu, bu isteği dört gollü galibiyetle taçlandırdılar. Yani dikkatli, akıllı, disiplinli ve yürekten oynadılar ve karşılığını aldılar. Hepsinin ayaklarına sağlık” diye değerlendirdi.

Grup 3’lü averaja kalabilir!

Kolin Maden-Teiaş karşılaşması, Teiaş’ın turnuvadan çekilmesiyle 3-0 hükmen Kolin Maden’in galibiyeti ile tescillendi. Buna göre Kolin Maden grup maçlarını 9 puanla tamamladı. 9 Puanda kalan Soma Belediye son maçta Milli Eğitim ile oynayacağı maçtan bir puan alması halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak. Mağlup olması halinde ise 9 puana sahip Soma Bld, Kolin ve Mevlana arasında üçlü averaj kuralı devreye girecek. (yukarıdaki tabloya genel averaj verileri işlendi. Son maçtan sonra olursa ikili ve üçlü averaj devreye girecek. Aşağıda ise Soma Bld son maçında Milli Eğitimden puan alamazsa 3’lü averaj kuralı yansıtılmıştır.

İki takımın oynadığı maçlar, kalan maçı ve puan durumu

Soma Belediye
Soma Bld 8-0 Teiaş
Müftülük 1-4 Soma Bld
Soma Bld 4-2 Mevlana
Soma Bld 0-4 Kolin
27.05.2024 P.tesi 18:30 M.Eğitim-Soma Bld

Kolin Maden
Kolin 8-4 Müftülük
M.Eğitim 6-1 Kolin
Kolin 0-2 Mevlana
Kolin 4-0 Soma Bld
Kolin 3-0 Teiaş (hükmen)

Kerim Uzun

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kerim Uzun
KOLİN MADEN:Naci-Ali-Coşkun-Mert-Necmettin-Berkay-Hakan-Feyyaz-Kemal
YEDEKLER: Sinan, Kaşif, Kerim, Okan, Savaş, İsmail, Emre, Halil Can, Serhat, Gökhan, Tolga
ANTRENÖR:Fatih Arslancan

SOMA BELEDİYESİ:Mehmet-Mustafa-Berkay-Oğuz-Özgür-Ömer-Oğuzhan-Halil İbrahim-Savaş
YEDEKLER: Tuğrul, Veli, İrfan, Yunus, Emre, Anıl
ANTRENÖR: Remzi Paşalı
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.21 Coşkun Öztürk, dk.28 Berkay Canseven, dk.54 Necmettin Bilgin, dk.68 Kemal Gezer (Kolin Maden)

Ticaret Odası-Eli 3

TİCARET ODASI 10-0 ELİ 3

Günün son karşılaşması 12 puanla lider Ticaret Odası ve 10 puanla yakın takipçisi Eli-3 arasında oynandı. Grup liderliğinin için; beraberliğin Ticaret Odasına yeteceği, galibiyet halinde ise Eli 3’ün elemelere A-1 olarak gideceği maçta gülen taraf 10-0’lık skorla Ticaret Odası oldu.

Uğur Aksoy, Emrah Demirdaş, Mert Yeşilçayır, Yusuf Akkoç, İsmail Kavruk

10 Gollü galibiyet Uğur, İsmail, Yusuf, Emrah ve Mert’in attığı gollerle geldi

Takım halinde hareket eden ve bireysel anlamda yetenekli oyuncuları bünyesinde barındıran Ticaret Odası, spor kamuoyunun zorluk derecesi yüksek diye adlandırdığı maçı yıldız oyuncularıyla rahat kazandı.

Yeşil-beyazlı ekibi farklı galibiyete taşıyan golleri; Uğur Aksoy (3), İsmail Kavruk (3), Yusuf Akkoç (2), Emrah Demirdaş ve Mert Yeşilçayır kaydetti.

Ticaret Odası Futbol Takımı

Bu sonucun ardından 15 puanla grubu namağlup lider tamamlayan Ticaret Odası eleme turundaki rakibi B-grubunu dördüncüsü oldu. Karşılaşma 31.05.2024 Cuma günü saat 17.00’da oynanacak.

Eli 3 Futbol Takımı

Grubu ikinci sırada tamamlayan Eli-3 ise, 29.05.2024 Çarşamba günü saat 18.30’da B-grubu üçüncüsü ile oynayacak. Her iki takımında rakibi 27.05.2024 P.tesi günü saat 18.30’da M.Eğitim-Soma Bld arasında oynanacak maçtan sonra netlik kazanacak.

Emrah Demirdaş

Emrah Demirdaş: ”Bizim için hüzünlü bir maç oldu”

Ticaret Odası takım sorumlusu Emrah Demirdaş‘ın açıklamaları: ”Herkese selamlar 1 haftadan beri süre gelen hüzünle dolu bir haftayla geçti Faruk hoca oğlunu kaybetti bizim için hüzünlü bir maç oldu. Allah rahmetiyle muammele etsin inş baş sağlığı diliyorum tüm takımımız adına. Maça gelecek olursak gruptan çıkmayı garantilemiş 2 iyi takımın mücadelesi oldu. Kendi oyunumuzu oynayıp iyi bir mücadeleyle maçı bitirdik. Eleme maçlarında başarılar diliyorum”

Grup maçlarını tamamlayan iki takımın oynadığı maçları ve puan durumu

Ticaret Odası
Ticaret Od 15-2 Orman
Ticaret Od 7-4 Polis Gücü
Esnaf Od 2-5 T.Odası
Ticaret Od 10-0 Eli 3

Eli-3
Genç Öğr 0-5 Eli 3
Orman İşl 1-6 ELİ-3
Esnaf Od 1-3 Eli 3
Polis Gücü 2-2 Eli 3
Ticaret Od 10-0 Eli 3

Kerim Uzun

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Kerim Uzun
TİCARET ODASI:Çağlar-Kaan-Serhat-Emrah-Mert-Furkan-İsmail-Yusuf-Uğur
YEDEKLER: Bayram, Etemali, Sonay, Muammer
ANTRENÖR:Onur Çetin

ELİ 3:Gökhan-Osman-Ozan-Yusuf-Emrah-İlhan-Velican-Aytuğ-Ahmet
YEDEKLER: Hasan, Fatih, Melih, Ertuğ, Bayram, Dede
ANTRENÖR: Baybars Kabakoğlu
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.6′ 21′ 55′ Uğur Aksoy, dk.40′ 42′ 57′ İsmail Kavruk, dk.23′ 50 Yusuf Akkoç, dk.60 Emrah Demirdaş, dk.66 Mert Yeşilçayır (Ticaret Odası)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

CUMARTESİ MAÇ PROGRAMI

📆25.05.2024 Cumartesi
⌚17:00 Genç Öğr-Polis Gücü
⌚18:30 Tcdd-Eli 2

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN