Günün Kazananları Sevk Kontrol ve Eynez FK

Günün Kazananları Sevk Kontrol ve Eynez FK

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasına D-Grubunda oynanan iki karşılaşma ile devam edildi. Günün kazananları Sevk Kontrol ve Eynez FK oldu.

Soma Gençlik Merkezi Spor Tesisleri Sahasının ev sahipliği yaptığı ve filelerin 14 kez havalandığı karşılaşmalar Pazarlama Satış-Sevk Kontrol ve Eynez Fk-Geventepe takımları arasında oynandı. Zorlu maçlar sonunda Sevk Kontrol ve Eynez FK rakiplerine üstünlük sağlayarak turnuvaya üç puanla başladı.

⚽Sevk Kontrol 5-1 Pazarlama Satış

Günün ilk turnuvanın beşinci maçı Pazarlama Satış ve Sevk Kontrol takımları arasında oynandı.
Saat 19:00’da başlayan karşılaşmayı Erhan Yakut yönetti. Eynez Fk ve Geventepe ile birlikte D-grubunda yer alan Pazarlama Satış ve Sevk Kontrol maçında 50 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf 5-1’lik skorla Murat Gökmentekin idaresindeki Sevk Kontrol takımı oldu.

Sevk Kontrol takımını Pazarlama Satış önünde farklı skora taşıyan golleri; 6′ ve 16′ dakikalarda Bilal Kırbaş, 33′ ve 36′ dakikalarda Okan Çolak ve 45′ dakikada Ömer Eryıldırım attı.

Pazarlama Satış adına golü ise 30’dakikada Azmi Çeşmeci kaydetti.

Yukarıdaki videoda karşılaşma sonrası Sevk Kontrol takım sorumlusu Murat Gökmentekin’in açıklamaları yer alıyor.

⚽Eynez FK 7-1 Geventepe

Günün son turnuvanın altıncı karşılaşması Eynez FK ve Geventepe takımları arasında gerçekleşti. Erhan Yakut’un düdük çaldığı maçta mutlu sona ulaşan takım 7-1’lik skorla Ahmet Kırıcı’nın ekibi Eynez FK oldu.

Yeşil-mavili Eynez FK, 11’dakika Uğur Bozbay’ın orta şut karışımı golüyle 1-0 öne geçti. 16’dakikada futbol sahalarında pek görmeye alışık olmadığımız bir gol atıldı. Geventepe kalecisi İsmail Yıldız, kaleden kaleye gol atarak ”haftanın enleri”ne adını yazdırdı:1-1

22’dakikada Eynez FK öne geçti. Ayhan Arıcan’ın soldan kestiği topa ayak koyan Samet Pamukçu durumu 2-1 yapan golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya etkili başlayan Eynez FK, 35′ ve 50.dakikalarda Samet Pamukçu, 46′ ve 50+2′ dakikalar da Ayhan Arıcan ve 47’dakikada Uğur Bozbay’ın golleriyle sahadan 7-1 galip ayrıldı.

Ahmet Kırıcı: ”Ne istediğini bilen Eynez FK izledik”

Eynez FK takım sorumlusu Ahmet Kırıcı karşılaşma sonrası şunları söyledi:

”İşletme müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen birimler arası turnuvada emeği geçen, başta işletme müdürümüz İsmail Ceran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Ne istediğini bilen ve bunu kolektif olarak sahaya yansıtan, maçın son dakikasına kadar maçtan kopmayan Eynez FK izledik. Maçın başlamasından itibaren paslı ve baskılı oyunumuz ile golü bulup rakibin direncini kırdık ve farka gitmeyi başardık.
Maçın adamı bence bugün Eynez FK’dır. Herkes güzel oynadı. Rakip takıma sonraki maçlarında başarılar dilerim.”dedi.

Perşembe Maçları

⌚ 19:00 Destek Hizmetleri- Koordinasyon Takip

⌚ 20:00 Deli İmamlar – Laboratuvar FC

Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN