Günün Kazananları Maden İş ve Kolin Maden Oldu

Günün Kazananları Maden İş ve Kolin Maden Oldu

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.hafta maçları, 2 günlük aranın ardından Salı günü Maden İş-Soma Termik ve Esnaf Odası-Kolin Maden müsabakalarıyla başladı

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve toplam 12 golün atıldığı karşılaşmalarda A-grubunda Kolin Madencilik B-grubunda ise Maden-İş rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Maden İş-Soma Termik

Maden İş-Soma Termik

3.Haftanın ilk müsabakası B-grubunda ilk maçında ELİ-1’le 1-1 berabere kalan Maden-İş ile, iki kez öne geçtiği maçta Hidro-Gen’e 4-2 mağlup olan Soma Termik takımları arasında oynandı.

Tam 9 golün atıldığı gol düellosu Maden-İş’in 5-4 üstünlüğü ile sona ererken, Teiaş Eğitim Tesisleri unutulmaz bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmanın hakemi Mert Yetim’in başlama vuruşundan 4 dakika sonra Maden-İş Volkan Akça ile gol perdesini araladı:1-0

Soma Termik 12.dakikada beraberliği yakaladı. Gelişen Termik atağında, Cihan Tuncay ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Ünver Ünlü, kazanılan penaltıyı  şık vuruşla gole çevirdi ve durumu eşitledi:1-1

Zafer Erkan’ın oyuncuları öne geçti. 18.dakikada Soma Termik atağında,  sağ kanatta topla buluşan Cihan Tuncay nefis vurdu ve takımını Maden-İş karşısında 2-1 öne geçirdi.

Soma Termik farkı ikiye çıkardı. 30.dakikada gelişen Termik atağında Cihan Tuncay’ın nefis ara pasını Burak Çiçek aynı güzellikte ağlara gönderdi:1-3

İlk yarının uzatma dakikalarında Maden-İş, Sebahattin Günebakan‘ın attığı golle devreye 3-2 mağlup girdi.

İkinci yarının 42.dakikadasında Maden-İş adına soldan sıfıra kadar inip nefis vuran Ayhan Arıcan, durumu eşitledi:3-3

50.Dakikada Maden-İş kalecisi Mehmet Bilal’in uzun degajında topu on sekiz içerisinde kontrol edip düzgün vuran Osman Gündüz, attığı golle takımını Termik önünde 4-3 öne geçirdi.

Soma Termik yeniden yakaladı. 55.dakikada Cihan Tuncay, ceza sahası içersine atılan uzun taç atışında yere düşerken vurdu ve durumu eşitledi:4-4

Maden-İş’te son sözü Sebahattin Günebakan söyledi. Dakikalar 68’i gösterdiğinde Onur Engin nefis pasla Sebahattin Günebakan‘ı topla buluşturdu.  Usta ayak ceza sahası köşesinden uzak köşeye çok iyi vurdu ve maçın skorunu belirleyen oyuncu oldu:5-4 Maden-İş adına attığı iki golle Sebahattin Günebakan ön plana çıkan oyuncu oldu.

Maden İş

Maden İş-Hidro Gen

Soma Termik galibiyeti ile puanını dört’e yükselten Maden İş gruptaki üçüncü maçını 26 Mayıs Cuma günü saat 18:30’da ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Hidro-Gen ile yapacak.

SOMA TERMİK

Soma Termik-Soma Belediyesi

30.dakikada 3-1 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 5-4 mağlup ayrılan Soma Termik, gruptaki üçüncü maçını Soma Belediyesi ile oynayacak. Karşılaşma 23 Mayıs Salı günü saat 18:30’da başlayacak.

MUSTAFA ATALA

Mustafa Atala: ”Gidebileceğimiz yere Kadar Gideceğiz”

Maden-İş antrenörü yardıncı antrenörü Mustafa Atala, 5-4 kazandıkları Soma Termik maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi takım olduklarını ve gidebilecekleri yere kadar gideceklerini söyledi.

MERT YETİM

MADEN İŞ 5-4-SOMA TERMİK

SAHA:Teiaş
HAKEM:Mert Yetim
MADEN-İŞ:Mehmet-Soner-Volkan-Onur-Metin-Aytuğ-Sebahattin-Emre-Emrah
YEDEKLER:Bayram, İmran, Osman, İbrahim, Mustafa
ANTRENÖR:Cengiz Türk

SOMA TERMİK:İrfan-Bayram-Ünver-Görkem-Burak-Birol-Ataberk-Mustafa-Cihan
YEDEKLER:Ramazan, Kazım, Tuğrul, Ogün, Recep, Mehmet, Gürhan, Şevket, Zafer
ANTRENÖR:Zafer Erkan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.4 Volkan Akça, dk.35 ve 68 Sebahattin Günebakan, dk.42 Ayhan Arıkan, dk.50 Osman Gündüz (Maden-İş), dk.12 Ünver Ünlü, dk.18 ve55 Cihan Tuncay, dk.30 Burak Çiçek  (Soma Termik)

SOMA KAYMAKAMLIK FUTBOL TURNUVASI

Kolin Maden -Esnaf Odası

Günün 2.turnuvanın 18.maçı A-grubunda ilk maçlarından mağlubiyetle ayrılan iki takım Esnaf Odası ve Kolin Madencilik takımları arasında gerçekleşti.

Kolin Madencilik antrenörü Uğur Geren rakibinin kaliteli ayaklardan kurulu olduğunu göz önünde bulundurarak, savunmaya dayalı akıllı taktik anlayışıyla zorluk derecesi yüksek olan maçı 2-1 kazanarak bir üst tur için umutlarını arttırdı.

ESNAF ODASI

Kolin Madencilik karşısında; geçen maçta cezaları nedeniyle oynayamayan Oğulcan Nilderya ve Kubilay Karpuz takviyeli olarak; Celal-Emrah-Onur-Hakan-Özkan-Oğulcan-Ogün-Ahmet ve Kubilay dokuzuyla çıkan Esnaf Odası,  5.dakikada öne geçti. Özkan Öztürk’ün soldan kulladığı kornerde kafayı vuran Onur Öremiş Esnaf Odası’nı 1-0 öne geçirdi.

Geçmiş Olsun Naci Kurban!

Geçmiş Olsun Naci Kurban!

12.dakikada topsuz alan ter dönüş yapan Kolin Madencilik kalecisi Naci Kurban‘ın dizi döndü. Acı içerisinde yerde kalan talihsiz kaleci sakatlanarak yerini Tuncay Gültekin’e bıraktı.

Kolin Madencilik beraberliği yakaladı. 27.dakikada ani gelişen Kolin Madencilik atağında ceza sahası çizgisi üzerinde topu önünde bulan Berkay Canseven çok sert vurdu ve maça dengeyi getirdi:1-1

31 ve 35.dakikalarda Esnaf Odası adına şansızlık anları! Oğulcan Nilderya‘nın iki topu, Kolin Madencilik direğinden döndü.

İkinci yarıda Esnaf Odası; kaleci Tuncay Gültekin müthiş kurtarışları ve defansta yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle Sercan Özer‘in performansı karşısında aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı.

Dakikalar 68’i gösterdiğinde ise sahneye Halilcan Şeker çıktı. Esnaf Odası ceza sahası çigisinin üzerinde kazanılan serbest vuruşu kullanan Halil Can, meşin yuvarlağı düzgün vuruşla filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda Esnaf Odası’nın hamleleri sonuç vermedi ve Kolin Madencilik maçın başında yediği golle geriye düştüğü maçtan akıllı taktik anlayışı ile üç puanla ayrılan taraf oldu. Kolin Madencilikte oyuna sonradan dahil olan ve yaptığı kurtarışlarla Tuncay Gültekin ile, yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle Esnaf Odası forvetine gol şansı vermeyen Sercan Özer  ön plana çıkan oyuncular oldu.

KOLİN MADENCİLİK

Atatürk Dağından Yankılandı!

Esnaf Odası karşısında fazla şans tanınmayan Kolin Madencilik, akılı taktik anlayışı ile rakibini önce durdurdu sonra vurdu. 70 dakikanın sonunda ise haklı galibiyetleri Teiaş Eğitim sahasında yaptıkları ”Kolin Madencilikkk” tezaruatları Atatürk dağında yankılandı. Tebrik ediyoruz..

Geren ve Arslancan Gururluyuz

Geren ve Arslancan: ”Gururluyuz”

Kolin Madencilik antrenörü Uğur Geren ve takım sorumlusu Fatih Arslancan, Esnaf Odası takımı ile oynanan zorluk derecesi yüksek maçtan üç puanla ayrıldıkları için gururlu olduklarını söylediler.

SOMA ESNAF ODASI

Esnaf Odası-ELİ-2

İlk iki maçında istediği sonuçları elde edemeyen Esnaf Odası, gruptaki üçüncü maçını 24 Mayıs Çarşamba günü saat 18:30’da Eli-2 ile oynayacak

KOLİN MADEN

Kolin Madencilik-İmbat Madencilik

Esnaf Odası galibiyeti ile üç puanı cebine koyan Kolin Madencilik, üçüncü maçını 25 Mayıs  Perşembe günü İmbat Madencilik ile yapacak. Karşılaşmanın başlama saati 17:00

KEME TOVKA

KOLİN MADEN 2-1 ESNAF ODASI

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kerem Tovka
KOLİN MADENCİLİK:Naci-Sercan-Gökhan-Mert-Onur-Emre-Berkay-Tarık-Okan
YEDEKLER:Tuncay, Coşkun, Samet, Osman, Halilcan, Serhat, Cihan, İsmail, Hüseyin
ANTRENÖR:Uğur Geren

ESNAF ODASI:Celal-Emrah-Onur-Hakan-Özkan-Oğulcan-Ogün-Ahmet-Kubilay
YEDEKLER:Şakir, Tolga, Metin, Yusuf-Uğur, Osman, Musatafa, İsmail
ANTRENÖR:Ahmet Meriç
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.27 Berkay Canseven, dk.66 Halilcan Şeker (Kolin Maden), dk.5 Onur Öremiş (Esnaf Odası)

NOT:Karşılaşmalara ait resimleri görmek için buraya, tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız!.

ÇARŞAMBA MAÇLARI

17.05.2023 Çarşamba 17:00 Milli Eğitim-Devlet Hastanesi
17.05.2023 Çarşamba 18:30 Ticaret Odası Nitromak



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN