Günün Kazananları Ege Linyitleri Oldu

Günün Kazananları Ege Linyitleri Oldu

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 27 ve 28.maçlar A-grubunda Nitromak-Eli (1) ve  C-grubunda Huzurevi-ELİ (2) takımları arasında oynandı.

Linyit Stadı’nda oynanan ve 10 golün atıldığı müsabakalarda mutlu sona ulaşan ekipler, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) temsil eden E.L.İ (1) ve ELİ (2) takımları oldu.

Zorlu karşılaşmalarda ELİ (1) Nitromak’ı 7-0, ELİ (2)’de Huzurevini 2-1 mağlup etti.

G.Ekrem Hafızoğlu

Huzurevi – Eli (2)

İlk karşılaşma C-grubunda henüz puanı bulunmayan ve iki maçtan mağlubiyetle ayrılan iki sarı-siyahlı takım ELİ (2) ve Huzurevi arasında oynandı. Galip gelecek takımın bir üst tur için çok büyük avantaj yakalayacağı maçta gülen taraf 2-1’lik skorla ELİ (2) oldu. Huzurevi önünde ELİ (2)’ye üç puan kazandıran golleri Emre Kaya ve Ayhan Arıcan attı. Huzurevi’nin tek golünü ise ikinci yarıda Mustafa Oğuz kaydetti.

Huzurevi karşısında ilk yarıda Emre Kaya ve Ayhan Arıcan’ın ayağından bulduğu iki golle karşılaşmadan üç puanla ayrılan Cengiz Türk idaresindeki ELi (2), bir üst tur için büyük avantaj yakaladı.

CENGİZ TÜRK

ELİ (2) Teknik Sorumlusu Cengiz Türk, Huzurevi ile oynanan zorluk derecesi yüksek karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada İki takım için de zorluk derecesi ve önemi yüksek olan bir maçta kazananın kendilerinin olması mutluluk verici olduğunu söyledi.

İki takımın gruptaki konumu gereği, heyecanlı ve güzel bir maç olduğunu belirten Türk, ” İki takım için de zorluk derecesi ve önemi yüksek olan bir maçtı. Hava sıcaklığının da iki takımı olumsuz etkileyeceğini bilerek maça çıktık. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Maça iyi konsantre olup iyi başlamak istedik. İyi de başladık, golü erken bulduk. İkinci golü bulunca biraz daha rahatladık. Rakibimizin gol bulması biraz sıkıntı oluşturdu ama kazanmasını bildik. Tüm takım arkadaşlarımı ve rakip takımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Oynayacakları maçlar için başarılar dilerim. Sakatlanan arkadaşımıza geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.” dedi.



huzurevi

İlk yarıda yediği talihsiz iki golle devreyi 2-0 geride tamamlayan Huzurevi, ikinci yarıda Mustafa Oğuz’un ayağından bulduğu golle umutlansa da kalan sürelerde beraberlik çabaları yeterli olmadı. Sarı-siyahlılar mağlubiyetten çok Kadir  Bayramlar’ın sakatlanmasına üzüldü.

KADİR BAYRAMLAR

Geçmiş olsun Kadir Bayramlar

Huzurevi takımından Kadir Bayramlar, ELİ (2) ceza sahası içerisinde rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında acı içerisinde yerde kaldı. Sağlık görevlilerin ilk müdahalesinde Kadir’in köprücük kemiğinde çatlak olma ihtimali üzerinde duruldu. Talihsiz oyuncunun sakatlığı ile ilgili net cevap yarın hastanede çekilecek rotgeninden sonra belli olacak. Buradan bir kez daha Kadir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Karşılaşmalara ait görseller  ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenmiştir.

Her iki takımın kalan maçları:

31.05.2022 Salı 18:30 Eli ( 2 ) Yargı Gücü Linyit
03.06.2022 Cuma 18:30 Sgk-Gib Eli ( 2 ) Teiaş

28.05.2022 C.tesi 18:30 Sgk-Gib Huzurevi Teiaş
08.06.2022 Çarş. 18:30 M.Eğitim Huzurevi Teiaş

Huzurevi 1-2 Eli (2)

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:G.Ekrem Hafızoğlu
HUZUREVİ:Faruk-M.Ali-Ayhan-M.Öztürk-Tayfun-Abdullah-M.Oğuz-Tolga-Bahadır
YEDEKLER:Birol, Rıdvan, Olcay, Hüseyin, Mustafa, Kadir, Emrah
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen

ELİ (2):Adem-Soner-Niyazi-Volkan-Ayhan-Faruk-Sebahattin-Emre-Rafet
YEDEKLER:İmran, Ozan, Uğur, Onur, Cengiz
TEKNİK SORUMLU:Cengiz Türk
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:  Emre Kaya, Ayhan Arıcan (ELİ 2), Mustafa Oğuz (Huzurevi)



H.Furkan Acar

Nitromak-ELİ (1)

Günün ikinci maçı 18:30 başlayan Nitromak ve Eli (1) arasında oynandı. Bir tarafta 6 farkla yenmesi halinde averajla liderlik koltuğuna oturacak olan ELİ (1), diğer tarafta ise; oynadığı iki karşılaşmadan da sahadan mağlup ayrılan Nitromak takımı karşı karşı geldi. Manisa İl hakemlerimizden H.Furkan Acar’ın yönettiği maçta galip gelen taraf 7-0’lık skorla ELİ (1) oldu.. ELİ 1

ELİ (1)’i zirveye taşıyan golleri: Mehmet Bayri (5), Tugay Erdoğmuş ve Faruk Adlığ attı. Nitromak adına kazanılan penaltıda Yiğitcan Oruçlu’nun vuruşunda kaleci Yasin Uzun gole izin vermedi.

MEHMET BAYRİ

Mehmet Bayri Şov

ELİ (1)’de farklı kazanılan Nitromak maçında Mehmet Bayri ”şov” vardı. Başarılı forvet oyuncusu  Nitromak’ın kilidini açmakta zorlandıkları anda sahneye çıktı ve attığı bir birinden güzel beş golle  ”bu turnuvada bende varım” dedi.

MERT İSKENDEROĞLU

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) temsil eden E.L.İ (1) Takım Teknik Sorumlusu Mert İskenderoğlu, gruptaki üçüncü maçında Nitromak’a karşı alınan 7-0’lık galibiyeti, “İlk 15 dakikasına tutuk başladığımız maçtan farklı galibiyetle ayrılmak gurur verici’’dedi.

Oynadığı üç maçtan da farklı skorla ayrılan takımın başarılı teknik adamı iskenderoğlu, bloğumuza yaptığı açıklamada, ” Öncelikle bizden önce güzel bir galibiyet alan kardeş takımımız ELİ – (2)’yi ve Cengiz hocamızı tebrik ediyorum. Maça gelecek olursak, biraz tutuk başladık, bunun sebebini linyit stadı’nda ilk maçımız olmasına ve sıcağa bağlıyorum. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığımızı koyduğumuzu düşünüyorum. Sakatlarımızın dönmesi ve gol yemeden aldığımız galibiyetten ötürü mutluyuz. Nitromak takımını göstermiş oldukları centilmence mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.’’dedi.



NİTROMAK

ELİ (1) Karşısında ilk 20 dakika çok iyi direnç gösteren Nitromak takımı, Mehmet Bayri faktörünü unutunca karşılaşmadan 7-0 mağlup ayrıldı.

 

MEHMET ÜNLÜ

İlk 20 dakikalık dilimde çok iyi direnç gösterdiklerini Mehmet Bayri’nin golünden sonra reaksiyon gösteremediklerini ifade eden Nitromak teknik sorumlusu Mehmet Ünlü, “Kötü başlamadık, gol pozisyonuna ürettik ama sonuca gidemeyip bir de kalemizde peş peşe goller görünce oyundan koptuk. ELİ 1 takımını tebrik ediyorum” diye konuştu.

İki takım kalan maçları:

31.05.2022 Salı 18:30 Eli (2) Yargı Gücü Linyit
02.06.2022 Perş. 18:30 Nakliyeciler-Eli (1) Linyit
06.06.2022 P.tesi 18:30 Yeni Anadolu Eli (1) Teiaş

28.05.2022 C.tesi 15:30 Nakliyeciler Nitromak Teiaş
01.06.2022 Çarş. 17:00 Nitromak İlçe Tarım Teiaş

Nitromak 0-7 Eli (1)

SAHA:Teiaş Eğt.
HAKEM:H.Furkan Acar
NİTROMAK:M.Akın-Azim-Fatih-Serdar-M.Günaydın-Emre-Yiğitcan-Adem-Hüsnü
YEDEKLER:Serkan, Ogün, Ali
TEKNİK SORUMLU:Mehmet Ünlü

ELİ (1):Yasin-Yusuf-Halil-Tarkan-Metin-Tugay-Gürkan-Özgür-M.Bayri
YEDEKLER:Bülent, Çetin, Erhan, Faruk, Onur, Semih, Bayram
TEKNİK SORUMLU:Mert İskenderoğlu
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Mehmet Bayri (5), Tugay Erdoğmuş, Faruk Adlığ (Eli 1)

Maç resimleri için buraya tıklayınız

25 Mayıs Çarşamba maç programı

Saat 17:00 Demirexport Sgk-Gib Teiaş
Saat 18:30 Milli Eğitim Yargı Gücü Teiaş

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN