Günün Kazananları E.Mekanik, K.Takip ve S.İşler Oldu

Günün Kazananları E.Mekanik, K.Takip ve S.İşler Oldu

Birimler Arası Futbol Turnuvası grup maçlarında son haftaya gelindi. Çeyrek finale kalacak takımların sıralama ve eşleşmeleri bu hafta sonu netlik kazanacak.

Dün akşam (p.tesi) 3.haftanın ilk müsabalarında B-grubunda iki, C-grubunda ise tek karşılaşma oynandı.

B-grubunda oynanan Eloktromekanik-Kömürgücü ve Deniş Açıkocak-Koordinasyon Takip maçları Soma Gençlik Merkezi Tesislerinde, Sosyal İşler-Işıklar Atölye maçı ise Azot Sahasında oynandı.

Zorluk derecesi yüksek olan maçlarda gülen taraflar Eloktromekanik, Koordinasyon Takip ve Sosyal İşler takımları oldu.

Eloktromekanik 11-0 Kömürgücü

Üçüncü haftanın ilk karşılaşması üçer puanlı iki takım Eloktromekanik ve Kömürgücü arasında oynandı.

Kaliteli oyunculadan kurulu Eloktromekanik, Kömürgücü’nü 11-0 mağlup etti. Kırmızı-siyahlılarda Bayram Bulut, dört gole imza atarak maça damga vuran isim oldu.

Yunus Erol’un düdük çaldığı karşılaşmada Eloktromekanik’i farklı galibiyete taşıyan golleri; Bayram Bulut (4), Tugay Erdoğmuş (3),  Emre Tutan (3) ve Sebahattin Günebakan kaydetti. Bu sonuç aynı anda şuana kadar turnuvada elde edilen en farklı skor olarak kayıtlara geçti.

Bir önceki maçta 9 gol atma başarısı gösteren  Önder Özensoy’un takımı Kömürgücü aynı başarıyı Eloktromekanik karşısında gösteremedi ve bir maç kala çeyrek final şansını kaybetti.

Levent Selçuk: ”İyi bir mücadele sonunda galip gelmeyi başardık.”

Kazanılan 11-0’lık maçın ardından açıklama yapan Eloktromekanik teknik sorumlusu Levent Selçuk şunları söyledi:

”İyi bir mücadelenin yanı sıra futbolunun gereksinimlerini harfiyen yerine getirerek galip gelmeyi başardık. Kömürgücü ekibini centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz. Önümüzdeki final niteliğinde ki maçta elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Turnuvadaki tüm takımlara başarılar ve  centilmence bir turnuva geçmesi dileriz.”dedi.

BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Koordinasyon Takip 7-1 Deniş Açıkocak

B-grubunda üçer puanlı üç takımdan biri olan Koordinasyon Takip, henüz puanı bulunmayan Deniş Açıkocak’ı üstün oynadığı maçta 7-1 mağlup etti. Takımı adına Hatrick yapan Gürkan Evdeğiş, kazanılan üç puanda büyük rol oynadı.

Deniş Açıkocak önünde Koordinasyon Takip’e üç puan ve farklı galibiyeti getiren golleri Gürkan Evdeğiş (3). Ozan Gül (2), Yusuf Özcan ve Metin Açıkgöz attı. Deniş Açıkocak adına gol Ahmet Pendir’in ayağından geldi.

Bu sonuçla birlikte lider Destek Hizmetleri’nin ardından çeyrek finale gidecek ikinci takım Koordinasyon Takip-Eloktromekanik arasındaki oynanacak maç sonrası belli olacak. Averajı iyi olan Eloktromekanik’e beraberlik yetecek.

Geçmiş olsun Ozan Gül!

Koordinasyon Takip’te Ozan Gül’ün sakatlığı tat kaçırdı. Başarılı futbolunu iki golle süsleyen talihsiz oyuncu maçın 45.dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası acı içersinde yerde kaldı. Sağlık ekibinden Ayşenur Köroğlu’nun tedavisi sonrası arkadaşlarının yardımı ile kenara alındı. Buradan Ozan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Sosyal İşler 5-4 Işıklar Atölye

Günün son maçı 6 puanla lider durumda bulunan Sosyal İşler ile, 4 puanlı yakın takipçisi Işıklar Atölye arasında Azot Çim Sahada oynandı. Berke Cura’nın mükemmel yönetim gösterdiği maçta; Sosyal İşler Işıklar Atölye’yi 5-4 mağlup etti.

Neler oldu neler?

Azot Çim Sahası, dün akşam turnuvanın en heyecan verici maçına sahne oldu, Sosyal İşler ile Işıklar Atölye tam anlamıyla gol düellosuna girişti.

Abdurrahman kaçtı, Melih kovaladı!

Işıklar Atölye 2 kez öne geçti, Abdurrahman Türk (27 nolu oyuncu) 4 gol atarak yıldızlaştı. Sosyal İşler pes etmedi, 8.dakikada Ertan Tuş kırmızı kart görmesine rağmen Melih Akın 3 gol, 1 asistle takımını sırtladı. Ertuğ Ünlü ve Ertuğ Emir’in golleriyle son bölümlere 4-4’lük skorla girildi. Maç artık böyle bitecek denirken 50.dakikada Melih Akın (siyah şortlu) bir kez daha sahneye çıktı, attığı golle Sosyal İşler’i liderliğe taşıdı. Yani uzun lafın kısası; bizlere futbol ziyafeti sunan iki takımı da tebrik ediyor, maçı seyredemeyenler için ise ”çok şey kaçırdınız”diyorum.

Melih’e doğum günü pastası

Başarılı futbolunu üç golle süsleyen ve gemisini limana güvenle yanaştırmayı başaran Sosyal İşler takımın başarılı oyuncusu Melih Akın, kazandıkları maç sonrası arkadaşlarının doğum günü kutlama sürpriziyle çifte sevinç yaşadı. Başarılı futbolcu karşılaşma sonrası ise şunları söyledi:

”Dayı ve yeğenlerin gecesi; tarafımızdan formalite olan maçın ilk dakikasında yenilen kırmızı kartın etkisiyle her ne kadar  geriye düşsek te teçrübemizle kazanmayı bildik. Takım arkadaşlarımı bir kere daha kutlarım. Doğum günü sürprizi için ayrıca teşekkür ediyorum. Takımımızda üç Ertuğ olunca araya da Melih girdi mi ‘’çevrilmeyecek maç yok’’ diyor seyirciler. Rakibimizi de centilmence oyunu için kutlarım. Sakatlık olmadan grubu lider bitirmenin keyfiyle bir sonraki maça hazırlanacağız. Umarım kimse kimseyi kırmadan turnuva dostane bir şekilde devam eder, hak eden şampiyon olur.’’dedi.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Salı Maçları

⌚ 19:00 Deli İmamlar-Deniş Atölye (Gençlik Merkezi)

⌚ 20:00 Laboratuvar FC-Güvenlik (Gençlik Merkezi)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN