Güle Güle Özcan Aydın

Güle Güle Özcan Aydın

Gönülden bağlı olduğun takımdan bazı ayrılıklar gerçekten çok daha fazla üzüyor insanı.

Evet bahsine ettiğim ayrılık Somaspor’un ele avuca sığmayan atom karıncası Özcan Aydın‘dan geldi. Özcan artık Somaspor’un değil, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor‘un atom karıncası olacak.

İki sezon önce Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Bağcılarspor’dan kadromuza kattığımız Özcan Aydın‘ siyah beyazlı formayı giydiği sürece adam eksiltmesi, güzel golleri ve orta sahamıza kattığı dinamizm ile bizlere büyük keyif vermişti. Yani başarılı performansı bizi yukarılara yani 2.lige atmıştı. Bir nevide teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür‘ün prensiydi.

Özcan Aydın Nihayet

 

 

 

Somaspor formasıyla ilk senesinde 3.lig şampiyonluğu yaşayan Özcan, Somaspor’un ikinci lige çıkan kadrodan takımda kalan birkaç isimden biriydi. 2.ligdeki ilk sezonumuzda bir çok kulübün transfer kıskacında olduğu için verimliliğinde biraz düşüş olmuştu. Ancak ilerleyen haftalarda kendini toplayan Özcan,70 maça çıkıp, 20 gol, 26 asistle oynayınca Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un kıskacından kurtulamadı ve kendini Çukurova’da buldu.

Her şeyden önce Atom karıncamız Özcan Aydın’a bir spor adamı olarak Somaspor’a verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Oynadığı futbol ve kişiliğiyle o da Toma Tabatadze, Üzeyir Ergün, Nurettin Çağlar, Yasin Abdioğlu, Uğur Can, Erkul Küçük ve ismini hatırlayamadığım daha nice kaliteli topçularımız gibi gönlümüzde ayrı bir yere koyduğumuz isimlerden biri oldu.

Yeni sezonda 1.Ligde Adanaspor forması giyecek. Özcan’ın tıpkı bize geldiği ilk senesinde gösterdiği pozitif futbolunu Adanaspor forması altında da sergileyip adından sıkça söz ettirecektir. Güle güle çocuk, yolun açık olsun..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN