Güle Güle Karaçocuk Yılmaz Ceylan

Güle Güle Karaçocuk Yılmaz Ceylan

Bazı gelen veya giden transferleri değerlendirme yaparken, takıma nasıl bir katkı sağlar, başarılı olur mu-olmaz mı ona bakılır.

Bazı transferler ise takıma sağlayacağı katkıdan ziyade çok daha önemli şeyleri ön plana çıkarır. Yılmaz Ceylan transferi de bizde çok daha farklı etkiler yarattı.. Daha düne kadar ismini kimsenin zikretmediği ‘’Kara Çocuk Yılmaz Ceylan’’ bugün itibari ile yuvadan uçup Karşıyaka‘ya gitti. Hem bize kazandırdı hemde kendi kazandı.

Sessiz sedasız Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yunus Emre Belediyespor’dan takıma kazandırıldı. Kimse Yılmaz Ceylan için takıma ne verebilir, Bölgesel Amatör Ligden gelen oyuncu 2.ligde oynayabilir mi, oynayıp ta piyasa yapabilir mi? diye düşünmedi. Ama o Somaspor’la müthiş bir gelişim gösterdi. Kendini takip eden bir çok üst lig takımları varken  Karşıyaka’ya imza attı. Gönül isterdi ki daha iyi takımlara gitsin..

Yani takıma geldiği günden beri hep üstüne koyarak yol alan Yılmaz için bu transfer haberi bizleri şaşırtmadı. Saha içerisinde onu çok arayacağız. Eminim benim olduğu kadar bir çok taraftarın da içini kaplayan buruk bir transfer oldu. Bir buçuk sezon önce sessiz-sedasız geldiği siyah-beyazlı camiadan yine sessiz sedasız ayrıldı. Güle Güle Karaçocuk Yılmaz Ceylan yolun açık olsun..

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN