Güle Güle Emrecan Bulut, Yolun Açık Olsun

Güle Güle Emrecan Bulut, Yolun Açık Olsun

Her sezon sonu gönülden sıkı sıkıya bağlı olduğun takımından bazı ayrılıklar gerçekten çok daha fazla üzüyor insanı. Güle güle Emrecan Bulut, yolun açık olsun.

Önceki yıllarda Toma Tabatadze, Üzeyir Ergün, Nurettin Çağlar, Yasin Abdioğlu, Uğur Can, Erkul Küçük, Onur Ulaş, Özcan Aydın ve ismini hatırlayamadığım siyah-beyazlı forma altında farkındalık yaratan isimlerin takımdan ayrılışları bizlerde derin bir üzüntü bırakmıştı.

Bu sezonki ayrılıkta ise, Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür’ün amatör ligden keşfiyle takıma kazandırılan ve ilk sezonunda Beşiktaş gibi üst düzey takıma transfer olan Emrecan Bulut..

Emrecan Bulut oynadığı pozitif futbolunu 16 golle süsleyerek, Somaspor’un profesyonel liglerde bir sezonda en çok gol atan oyuncusu oldu.

Yeni sezonda Beşiktaş forması terletecek Emrecan Bulut’a bir spor adamı olarak Somaspor’a verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Oynadığı futbol ve kişiliğiyle o da Toma Tabatadze, Üzeyir Ergün, Nurettin Çağlar, Yasin Abdioğlu, Uğur Can, Erkul Küçük, Onur Ulaş, Özcan Aydın ve ismini hatırlayamadığım daha nice kaliteli topçularımız gibi gönlümüzde ayrı bir yere koyduğumuz isimlerden biri oldu.

Ulusal basında daha haberlerin çıkmamışken seninle ilgili (şurada) ilk haberi yapmak bize nasip olmuştu. Evet Emrecan, tıpkı bize geldiğin ilk sezonunda gösterdiğin pozitif futbolunu Beşiktaş forması altında da sergileyip adından sıkça söz ettireceksin. Güle güle çocuk, yolun açık olsun.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Erkan Nevin Ergün

    Yiğidi öldür hakkını yeme…..
    Sezon başında, yada ortasında negatif oyun nedeniyle ben dahil bir çoğumuz eleştirdik Burhanettin hocayı.. Ama o koltuğunu düşünüp Egoist davranmadı. Bence kariyerinide riske atabilecek hamlelerle amatör oyuncularla takviye yaptı takıma.. Ve meyvesini topluyor şuan. İlk maçlarda futbolunu beğenmediğim bir isimdi Emrecan ama büyük gelişme kaydetti ve ödülünü bu transferle aldı..
    Tebrikler Burhanettin hocam..
    Teşekkürler Emrecan bulut..

    #SiyahBeyazDevam

YORUM YAZIN