Gördesspor Dörtte Dört Yaptı!

Gördesspor Dörtte Dört Yaptı!

Manisa 2. Amatör Küme F-Grubu’nda Gördes fırtınası devam ediyor..

Aziz Altıntaş önderliğinde yeni sezona fırtına gibi başlayan yeşil-sarılılar, ilk üç maçlarından galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda yer almıştı.

4.hafta evinde konuk ettiği Bakır Gençlerbirliğini zorlu geçen doksan dakikanın sonunda; Alihan Filiz, Hasan Aydın ve Ahmet Fatih Holat (2) golleriyle 4-3 mağlup ederek 4.haftayı da kayıpsız atlattı.
ALTINTAŞ, ‘’BÜTÜN OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN İNANCIMIZ TAM’’
Takımın başarılı teknik sorumlusu Aziz Altıntaş, maç sonunda şunları söyledi: ‘’Henüz bir yıllık tecrübesiz bir takım olmamıza rağmen ligde oynadığımız dört karşılaşmayı da kazanmasını bildik.. Tamamı kendi gençlerimiz.. Tecrübesiz de olsalar, bu sezon şampiyonluk hedefleri için inançları ile hedeflerine ulaşmak istiyorlar, bizde onlara elimizden geldiği kadarı ile başarı da oluşan streslerini iyi yönetebilmek için oldukça mücadele ediyoruz. İnşallah bu hafta sonu Gölmarmara Spor ile deplasman da oynayacağımız karşılaşma ile ilk yarı karşılaşmaları bitecek. Ben inanıyorum ki, gençlerimizin azmi ve çalışkanlığı ile zorlu deplasmandan 3 puan çıkartarak ikinci devreye iyi bir başlangıç yapacağız’’dedi.

MUSTAFA ECE’NİN SAKATLIĞI MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ!
Tecrübeli teknik adam, Mustafa Ece’nin talihsiz sakatlığı için şunları söyledi: ‘’Bu hafta kendi sahamızda zorlu ve oldukça çekişmeli gecen 90 dk sonun rakibimiz oyuncularından geçtiğimiz sezonlarda Gördes Güneşli Spor formasını da terleten Gördes’in çocuğu gözü ile baktığımız Bakır Sporun oyuncusu maçın 88. dk da Mustafa Ece talihsiz bir sakatlık geçirdi uzatmalarda galibiyet golünü burukta olsa attık ama sevinemedik!’’dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN