Gördesspor 3-2 Turgutalp Gençlikspor

Gördesspor 3-2 Turgutalp Gençlikspor

Manisa 2.Amatör Küme E-Grubu 4.haftasında Gördesspor deplasmanına çıkan Turgutalp Gençlikspor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

SOMADASPOR

Bu maç öncesinde üç maçta iki galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Turgutalp Gençlikspor, iki maçta henüz puanı bulunmayan Gördesspor’un konuğu oldu.




Gördes İlçe Stadında oynanan ve Cemalettin Gündoğdular, Mahmut Uçkun ve Melih Mergen hakem üçlüsünün yönettiği maçta, yeşil-beyazlı ekip Turgutalp Gençlikspor, ilk yarıyı Emrah ve Samet’in golleriyle 2-1 önde tamamladı.
İkinci yarı sahada adeta rakibine teslim olan Pomaklar, kalesinde iki gol daha görerek 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Turgutalp Gençlikspor, 5.hafta evinde Karabulutspor’u konuk edecek.

4. Hafta Toplu Sonuçlar
Gördesspor 3–2 Turgutalp Gençlikspor
Karabulutspor 0–0 Soma Zaferspor Gençlik
Selçiklispor 0–5 Akhisar Sanayispor

5. Hafta Maçları
Sazoba Selçikli 30 Mart 2019 Cumartesi Sazoba 15:00
Turgutalp Karabulut 30 Mart 2019 Cumartesi Linyit 15:00
A.Sanayi Gördes 30 Mart 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
Soma Zafer Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN