Gördes Güneşlispor Play-Off’a Süper Başladı.

Gördes Güneşlispor Play-Off’a Süper Başladı.

Manisa 1.Amatör Küme Play-Off karşılaşmasında Killik Belediyespor’u evinde konuk eden Gördes Güneşlispor, rakibini farklı mağlup etti, play-off’a süper başladı..

 

GÖRDES GÜNEŞLİSPOR 5-2 KİLLİK BELEDİYESPOR

Gördes İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya:Serhat-Bayram-Barış-M.Ali-Erkan-Uğurcan-Oğuzhan-Çağatay-Nezirhan-Mustafa ve Okan on biri ile çıkan ev sahibi ekip, ilk yarıyı 12.dakikada Mustafa, 18.dakikada Nezirhan ve 24.dakikada Okan’ın golleriyle 3-2 önde tamamladı.

ikinci yarıya da etkili başlayan Gördes Güneşlispor, 51.dakikada Oğuzhan ve 70.dakikada Mustafa’nın golleriyle karşılaşmadan 5-2 galibiyetle ayrıldı.

Gördes Güneşli, ikinci maçını 1 Nisan Pazar günü Manisa Ertuğrul Dilek Tesislerinde Ulucami ile oynayacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN