Gölmarmaraspor U12 Takımı Ligde Fırtına Gibi Eserek, Şampiyonluğa Ulaştı.

Gölmarmaraspor U12 Takımı Ligde Fırtına Gibi Eserek, Şampiyonluğa Ulaştı.

Manisa Yerel U12 Liginde deplasmanda Kırkağaç Acar İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup eden Gölmarmaraspor U12 Takımı, grubu namağlup şampiyon tamamladı.

Gördes Altıntaş, Soma Spor, Kayalıoğluspor, Karabulut Spor, Akhisar 1922 Spor, Akhisar Anadolu ve Kırkağaç Acar İdman Yurdu ile birlikte D-grubunda mücadele eden Gölmarmaraspor, son maçında deplasmanda karşılaştığı Acar İdmanyurdu’nu Umut Çakır ve Çınar Alsoy’un golleriyle 2-0 mağlup ederek Manisa’da ilk 16 takım arasına ismini yazdırmayı başardı.

Gölmarmaraspor U12 Takımı

Mutlu Kertiş: ”Geleceğin Gölmarmarasporunu Hazırlıyoruz”

Gölmarmaraspor U12 Takım Antrenörü Mutlu Kertiş, şampiyonluğa ulaşan oyuncularını tek tek kutlayarak, “Bir birinden zorlu rakiplerin yer aldığı grubu namağlup şampiyon tamamladık. Karşılaşmalarda oyuncularım müthiş bir performans ortaya koydular. Geleceğin Gölmarmarasporunu oluşturacak yapıyı inşa etmek için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bir kez daha kaybetmeden şampiyonluğa ulaşan ekibimi kutluyorum’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN