Gölmarmara-Karaelmas Maçına Yağmur Engeli

Gölmarmara-Karaelmas Maçına Yağmur Engeli

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Karaelmasspor, deplasmanda karşılaşacağı Gölmarmaraspor maçı aralıksız yağan yağmur nedeniyle iptal edildi.

Manisa 1.Amatör Yaz Ligi Akhisar Grubunda sezonun açılış maçı olan Gölmarmaraspor-Soma Karaelmasspor karşılaşması, aralıksız yağan yağmurdan dolayı Sazoba Stadı’nın zemini suyla doldu.

Karşılaşmanın hakem triosu İzzet Özeren-Cenk Vardar ve Umutcan Kürehan, saha çizgilerinin görünmediği ve her bölgede topun sekip sekmediğini kontrol etti. Ancak yapılan her denemede meşin yuvarlağın futbol oynamaya elverişli olmadığı nedeniyle maçı erteledi.

GÖLMARMARASPOR SOMA KARAELMASSPOR

Analı, ”Bizim Önceliğimiz İnsan Sağlığı”

Karaelmasspor kulüp başkanı Yılmaz Analı, maçın ertelenmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Sahanın konumu gereği verilen karar doğru karar. Maçın hakemleri sahanın her bölgesini ayrıntılı bir şekilde inceledi ve oynanamayacağına karar verdiler. Maç öncesi bir hayli istekli ve arzulu olan futbolcularımın her biri de oynanması gerektiğini bana söylemişlerdi. Allah korusun sakatlık yaşanabilirdi. İyi futbol oynanmayabilirdi. Bizim önceliğimiz insan sağlığı. Hayırlısı olsun, Manisa ASKF ne zaman isterse o zaman oynayacağız” şeklinde konuştu.

Grupta Yarın Oynanacak Maçlar

Süleymanlı Selçikli
Hamidiye Medar
Sazoba Turgutalp
Karabulut Akhisargücü

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN