Goller Yağmur Oldu Yağdı!

Goller Yağmur Oldu Yağdı!

İkinci hafta ikinci gün maçları, yoğun yağan yağmur altında Teiaş Eğitim Tesislerinde Eli ( 1 )-Manisa Büyükşehir ve Devlet Hastanesi-Meslek Gücü takımları arasında oynandı.

SOMADASPOR

B ve C-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda Eli (1) ve Devlet Hastanesi rakiplerini farklı mağlup etti. Bir gün öncesinde tüm maçların TEİAŞ Eğitim Tesislerinde oynanacağının müjdesini vermiştik. Ancak bugün yağmur altında oynanan maçlarda ağırlaşan saha zemini bizleri yeniden Nazım Yavuz Stadına mecbur kıldı. Bu bağlamda yarınki maçlar: Maski-Kaymakamlık  veSoma Belediyesi-Müftülük Nazım Yavuz Stadında oynanacak bilgilerinize..




ELİ (1) 10-1 BÜYÜK ŞEHİR BLD
İlk maç, C-grubunda ikinci maçlarına çıkan Eli (1) ve Büyükşehir Belediye arasında oynandı. İlk maçında Ticaret Odası (2) ile 1-1 berabere kalan Eli (1), zorlu geçen maç sonrasında Nitromak‘ı 4-3 mağlup eden Büyükşehir Belediyesini 10-1 mağlup etti.
Büyükşehir Belediyesi karşısında Eli (1)’e farklı galibiyet getiren golleri: Uğur Aksoy (3), Mehmet Bayri (3), Melih Akın (2), Ertuğ Ünlü ve Tarkan Bayram attı. Eli (1), Büyükşehir Belediye galibiyetiyle 4 puana ulaşarak liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı-siyahlılar, gruptaki 3.maçını 20.03.2019 Çarşamba günü Nitromak ile oynayacak.
Eli (1) karşısına zorlu geçen Nitromak maçında kırmızı kart gören kaleci İrfan Yeşilyurt’tan yoksun çıkan Büyükşehir Belediyesi, Gökhan Saran’ın penaltıdan faydalanamadığı maçta tek golü Şirvan Özel’in mükemmel rovaşatasından geldi. Büyükşehir, gruptaki 3.maçını 18.03.2019 Pazartesi  günü Ticaret Odası ( 2 ) ile oynayacak.

STAD:Teiaş
HAKEM:İ.Batuhan Kutucu
ELİ (1):Yasin-Yusuf-Çetin-İlhan-Melih-Faruk-U.Aksoy-Ertuğ-M.Bayri
YEDEKLER:M.Bilal, Baybars,U.Bozbay, U.Geren, Bülent, Tarkan, Fatih, Tolga, Hakan
ANTRENÖR:Mert İskenderoğlu

BÜYÜKŞEHİR BLD:Ümit-Okan-Kamil-Şevket-Şirvan-İsmail-Gökhan-Mustafa-Şevki
YEDEKLER:İbrahim, Hasan, Halil, Mustafa, Osman
ANTRENÖR:Şevki Yazıcılar
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Uğur Aksoy (3), Mehmet Bayri (3), Melih Akın (2), Ertuğ Ünlü, Tarkan Bayram (Eli 1), Şirvan Özel (B.Şehir)

DEVLET HASTANESİ 8-1 MESLEK GÜCÜ
Günün ikinci karşılaşması, açılış maçında Huzur Evini Emin Kabak, Birol Alınaçık ve Mahmut Şahan’ın golleriyle 3-1 mağlup eden Devlet Hastanesi ile, Cuma günü Huzur Evi takımına 6-2 mağlup olan Meslek Gücü arasında oynandı.

Yoğun yağan yağmur altında oynanan karşılaşmayı: Emin Kabak (2), Oğuz Akyüz (2), Sait Yurduseven, İsmail Bardan, E.Kadir Yılmaz ve Mahmut Şahan’ın golleriyle 8-1 kazanan Devlet Hastanesi yoluna emin adımlarla ilerliyor.. Siyah-beyazlılar, 3.maçını; 18.03.2019 Pazartesi  Nakliyeciler Koop. ile oynayacak.

Geçen senenin finalist takımı karşısında sahada iyi mücadele eden ve yakaladıkları gol pozisyonlarında Devlet Hastanesi Şenol’u geçemeyen Meslek Gücü, ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Meslek Gücü 3.maçını; 16.03.2019 Cumartesi günü Eğitim Gücü ile oynayacak.
STAD:Teiaş
HAKEM:Okan Gündüz
DEVLET HASTANESİ:Şenol-Ali-Kerim-İbrahim-Birol-İsmail-Emin-Emrah-Sait
YEDEKLER:M.Şahan, Oğuz, Sancar, M.Salkım, M.Çötel, Lütfü, Sonat, Ş. Bülbül
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay

MESLEK GÜCÜ:Ahmet-Abdullah-Eyüp-Şahin-Celal-Harun-Tolga-Armağan-Mehmet
YEDEKLER:Fatih, Sinan
ANTRENÖR:Celal Çetin Demirel
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Emin Kabak (2), Oğuz Akyüz (2), Sait Yurduseven, İsmail Bardan, E.Kadir Yılmaz, Mahmut Şahan (D.Hastanesi), Harun Ev (Meslek Gücü)

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

13.03.2019 Çarşamba 16:00 Maski Kaymakamlık Nazım Yavuz
13.03.2019 Çarşamba 17:30 Soma Belediyesi Müftülük Nazım Yavuz

Maç fotolarını görmek için şuraya tıklayınız!
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN