Gökhan Artun Yuvaya Döndü!

Gökhan Artun Yuvaya Döndü!

Bölgesel Amatör Lig 9.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Somaspor, transfer çalışmalarına ağırlık veriyor.
Geçen sezon Silivrispor’dan transfer edilen ve Somaspor’la iyi bir sezon geçiren, sezon sonunda ise Manisa temsilcisi Yunus Emre Belediyespor’la anlaşan Gökhan Artun, yarım devrenin ardından tekrar yuvaya döndü.

 

GÖKHAN ARTUN KİMDİR?
27 Ocak 1995 doğumlu olan Gökhan Artun futbol kariyerine profesyonel ekiplerinden Fenerbahçe’nin alt yapısında başladı. Gökhan 1 yıl Sarı-Lacivertli ekibin yaş kategorisinde oynadı. Genç oyuncu daha sonra sırasıyla; Bucaspor,Manisaspor,Karşıyaka,Altay,Bşiktaş,Manisa Büyükşehir Belediyespor,Silivrispor,Somaspor ve son olarak Yunus Emre Belediyesporda oynadı.



Sezonun ikinci yarısını Somaspor’un başarısı için terletecek olan başarılı oyuncu şunları söyledi: ”öncelikle transferimin gerçekleşmesinde emeği olanlara çok teşekkür ederim. Buraya gelirken kafamda oluşan tek şey, geçen sene yarım kalan işimi, yani şampiyonluğu Somaspor’la yaşamaya düşüncesiydi. İnşallah bunu da, birlik olup hep beraber başarırız.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN