Geri Sayım Başladı..

Geri Sayım Başladı..

Play-Off’ta beklediğimiz rakibimiz dün çekilen kuralarla belli oldu ve 3.lig yolunda geri sayım başladı..

DOĞAN GÜLŞEN

Bucak Belediye Oğuzhanspor hemen kağıt kalem alıp hesap yapmaya başladık.
Bakıyorum da sosyal medyada;
Tam dişimize göre rakip,
İstediğimiz oldu,
Kolay lokma gibi hemen yorumları okuduk..

Arkadaşlar bir şeyi unutuyoruz rakibimiz Bucak Belediye Oğuzhanspor aynı Somaspor gibi grubunu birinci bitirip play-off oynamayı hak kazanmış Bal ligi takımı.

Hemen yine ”yendik tur atladık, 3.lige çıktık” yorumlarını duyuyoruz.

Bir şeyi iyi bilmemiz lazım maç sahada kazanılır unutmayalım her şey bizim elimizdeyken son iki haftada neredeyse liderliği verip şampiyonluktan oluyorduk. Ciddiyeti hiç bir zaman bırakmamak gerekiyor yoksa son iki haftada yaşadıklarımızı tekrar yaşarız..

Şimdi play-off maçı oynamadan önce takımımız neden iki hafta kala düşüşe geçti neydi sıkıntı niçin alamadık bu maçları neden futbol olarak sahada kötü görüntü verdik niçin gol kısırlığı yaşadık bunları çözmeden play-off’daki maçlarda zorlu geçer oyun sistemimizi aksaklıkları eksileri son iki haftadaki hataları yapmamamız lazım..




Bakın hiç bir takım çantada keklik değil zaten bunu hep beraber göreceğiz takım olarak tempomuz düşüktü son iki maçta bunu halletmeliyiz yine coşkulu çok adamlı hücumları yapmalıyız her zaman da dönüşleri aynı şekilde oyunun içinde ayarlamalıyız.

Toma bu Bal liginin en iyi tanınan golcüsü Serik Belediyeden neredeyse bütün Türkiye biliyor bu maçta da çok iyi önlem alınacaktır onun için tempomuz çok yüksek olmalı bunaltmalıyız rakibi kanatlarımız çok çok iyi çalışmalı önde baskı yapıp rakibin oynamasına alan bulmasına izin vermemeliyiz aynı şekilde rakip iyi analiz edilip etkili oyuncularına önlem alıp ilk maçta yenerek 3.lige çıkmalıyız..

Bir haftalık zaman var takımımız bu bir haftayı çok iyi çalışarak geçirmelidir,telafisi olmayan maçlar oynanacak işi bitirip 3.lige çıkmalıyız buda olacakmış gibi görünüyor ciddiyeti ve disiplini elden bırakmayarak yarıda kalan eğlenceleri tekrarlamak biz taraftara düşüyor..

Somasporumuzun bu maçı alacak güç ve kapasite var istediğimiz oyunu oynadığımızda önümüzde kimse duramaz, taraftarımıza siyah incilerle tekrar büyük iş düşüyor bu işi bitirip gelin biz inanıyoruz Soma halkı inanıyor tekrar meydanda buluşalım daha büyük coşkuyla bu 3.lig mutluluğunu hep birlikte yaşayalım..Sevgilerle.. Doğan Gülşen
(Tüm yazılarına göz atın)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN