Gelişim Ligine 1 Beraberlik 4 Mağlubiyetle Başladık

Gelişim Ligine 1 Beraberlik 4 Mağlubiyetle Başladık

Profesyonel liglerde mücadele eden takımların alt yapılarından oluşan Bölgesel Gelişim Ligi’nde 1.hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.

U14, U15, U16, U-17 ve U-19 takımlarıyla Bölgesel Gelişim Liginde mücadele eden Somaspor ilk hafta maçlarından bir beraberlik ve dört mağlubiyetle ayrıldı.

Sonuçtan ziyade oyuncu gelişiminin öncelikli olduğu gelişim liglerinde Somaspor, Manisa Futbol ile U-14 ve U-15’lerle, Somaspor U19 ise Kuşadası ile evinde oynarken, Somaspor U-17– Karşıyaka, Somaspor U16 ise Karacabey Bld.Spor ile  deplasmanda mücadele etti.

1 Beraberlik 4 Mağlubiyet Aldık!

Somaspor; U14, U15, U17 ve U19 yaş kategorisinde sahadan puansız ayrılırken, U16 yaş grubu Karacabey Belediyespor deplasmanından 1-1’lik skorla döndü.



Alınan Sonuçlar Şöyle:

U19 Somaspor 0-1 Kuşadası (maçın detaylarına şuradan bakabilirsiniz)
U17 Karşıyaka 3-2 Somaspor
U16 Karacabey Bld.Spor 1-1 Somaspor
U15 Somaspor 0-6 Manisa Futbol
U14 Somaspor 0-11 Manisa Futbol
Tüm Alt Yapı maçlarını görmek  için buraya tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN