Gelişim Liginde U14’ler Sevindirdi

Gelişim Liginde U14’ler Sevindirdi

Bölgesel Gelişim Liglerinde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Somaspor olarak 5 takımla katıldığımız liglerde haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle kapattık.

Somaspor’un Bölgesel Gelişim Liglerinde mücadele eden altyapı takımları oynadıkları dört karşılaşmada tek galibiyeti deplasmanda Baynet İnşaat Balıkesirspor’u Bahri Berk Kılıç, Yasin Saraç ve Mehmet Emir Karagöz’ün golleriyle 3-2 mağlup eden Ramazan Çapar idaresindeki Somaspor U14 takımı aldı.

Ekiplerimiz, haftayı bay geçen U17‘lerin dışında 4 karşılaşmada rakip ağları 3 gol ile havalandırırken, kendi ağlarında 5 gol gördü. Somaspor Kulübümüzün 13 ve 14.hafta maçlarında alınan toplu sonuçları, Puan durumları ve 14-15.hafta maçları şöyle:

TOPLU SONUÇLAR

U14 Balıksesirspor 2-3 Somaspor
U15 Yıldırım 2-0 Somaspor
U16 Somaspor 1-0 İnegölspor
U17  Bay
U19 Somaspor 0-0 Menemen

PUAN DURUMLARI

14 ve 15.HAFTA MAÇLARI

U14 Somaspor-Bursaspor (15.hafta)
U15 Somaspor-Bandırma (14.hafta)
U16 Bandırma-Somaspor (14.hafta)
U17  Devre Arası
U19 Kuşadası-Somaspor (15.hafta)

Tüm Alt Yapı maçları için şuraya tıklayınız!. Ayrıca bizi somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN