Geçmiş Olsun Tunay Meral

Geçmiş Olsun Tunay Meral

Tavşanlı Linyitspor ile Somaspor arasında oynanan Spor Toto Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme mücadelesinde ikinci yarının 56. dakikasında rakip oyuncu ile yaşadığı çarpışmanın ardından bilincini kaybeden Somaspor kalecisi Tunay Meral‘in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SOMADASPOR

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında  Tavşanlı Linyitspor‘a konuk olan Somaspor’da rakip oyuncu ile çarpışıp baygınlık geçiren kaleci Tunay Meral, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Somaspor’un 1-0 üstünlüğüyle devam eden mücadelenin ikinci yarısının 56. dakikasında, ceza alanına gönderilen topa hareketlenen Linyitspor’lu oyuncu ile Somaspor’un file bekçisi Tunay Meral sert şekilde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle uzun süre yerde kalan Somaspor kalecisine sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Talihsiz kaleci yaklaşık 3 dakika kadar bilinç kaybı yaşadı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sağlık Durumu İyi

Tavşanlı Devlet Hastanesinde tomografi çekimi yapıldı. Çekilen tomografi sonucunda Tunay’ın bir problemi olmadığı öğrenilirken, Tunay’ın 3 saat hastanede müşahade altında kaldığı ve ardından taburcu edildiği öğrenildi. Bir kez daha genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN