Geçmiş Olsun Ertuğ Elmas!

Geçmiş Olsun Ertuğ Elmas!

İki gün önce Akhisar 1922 Spor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Turgutalpspor’un başarılı takım kaptanı Ertuğ Elmas‘ın burnunun kırıldığı ve ameliyat olduğu belirtildi.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu 15.haftasında, zirveyi çok yakından ilgilendiren müsabakada Akhisar 1922 Spor ile Turgutalpspor karşı karşıya geldi.

Ertuğ Elmas, Akhisar Kovalık Sahasında oynanan maçın 85’inci dakikasında rakibin kontrolsüz güç kullanması sonrasında takım arkadaşıyla kötü bir çarpışma yaşadı. Çarpışma sonucu burnuna aldığı darbe ile yerde kalan kaptana sağlık ekipleri anında müdahalesi sonrası sedyeye konularak ambulansa taşındı. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda talihsiz kaptanın burnunda kırık meydana geldiği ve bugün itibari ilede ameliyat olduğu bilgisi geldi.

Şevket Elmas Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

Konuyla ilgili Turgutalpspor kulübü ikinci başkanı ve aynı zamanda Ertuğ Elmas’ında abisi olan Şevket Elmas yaptığı açıklamada, ‘’14 Ocak 2024 tarihinde Akhisar Kovalık stadında oynanan Akhisar 1922-Turgutalp SK maçının 85.dakikasında talihsiz bir şekilde rakibi ile çarpışan Turgutalp SK’nın başarılı kaptanı Ertuğ Elmas üzücü bir sakatlık yaşayarak burnu kırılmıştır. Yapılan acil müdahale sonrası 16 Ocak Salı günü Soma Devlet Hastanesinde ameliyata alınan başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmiştir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletip acil şifalar dileriz.’’ifadesine yer verdi.

Bizde somadaspor olarak, talihsiz kaptanımıza acil şifalar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN