Galibiyetle Başlamak Gerçekten Çok Güzeldi

Galibiyetle Başlamak Gerçekten Çok Güzeldi

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, ikinci yarının ilk maçında Niğde Anadolu FK deplasmanında elde edilen 3-1’lik galibiyetle hedeflerine doğru ve iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Rakibin ligde bulunduğu konum gereği puan kaybına tahammülü olmayacağı ve bu anlamda da maçın zor geçeceğini düşünüyorduk diyen Basatemür:



‘’İkinci yarının ilk maçına galibiyetle başlamak gerçekten çok güzeldi ve özeldi. Özel olmasının tabi ki bir çok sebebi var. Çok soğuk havada ve sert bir zeminde oynadık. Zeminin tamamı donmuştu. Sporcularımızın kramponları taktı takır eder pozisyondaydı sahaya çıktığımızda. Gerçekten çok zor şartlarda, kötü bir zeminde müthiş bir top oynadık. Oyuncularımın hepsini yürekten kutluyorum. Kendilerini maç çok iyi verdiler, çok iyi motive oldular. Oyunun 90 dakikanın büyük bölümlerinde etkinlik ve oyunun kontrolü de bizdeydi. Rakibin 2-3 tane kalemize geldiği pozisyon vardı. Onlara nazaran bizim çok sayıda pozisyonlarımız vardı.



Oynanan oyundan da mücadeleden de son derece memnunum. Takıma katılan yeni arkadaşlarımızda kısa sürede uyumda sağladılar. Onlarında formu eskilerinde formu çok çok iyiydi. Tabi ikinci devreye galibiyetle başlamak bizi biraz daha yukarıya yaklaştırdı. Sezon başından beri hep söylüyorduk ‘’hedefimiz ligi ilk beş takım arasında bitirmekti’’diye. İnşallah lig sonunda bu amaca bu hedefe ulaşacağız. Ben oyuncularımı hepsini bir kez daha tekrar yürekten kutluyorum. Ara vermeden antrenmanlarımıza başladık. Geride bıraktığımız Niğde Anadolu FK maçını unutup Cumartesi günü oynayacağımız Adıyaman FK maçına hazırlanmamız gerekiyor.’’dedi.

Bağlantılı Haberler

Ben, Bu Futbolcuları Sırtımda Taşırım
Niğde Anadolu-Somaspor Maç Önü
Niğde Anadolu-Somaspor Maçı Batuhan Gültek’in
Niğde Maçı Öncesi 3 Oyuncumuz Kart Sınırında
Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 2)
26 Yıl Sonra Alınan Galibiyet Çok Anlamlıydı
Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 1)
Maç Sonu Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu
Somaspor 1-0 Niğde Anadolu FK
Erman Güraçar Eski Takımına Karşı
Basatemür Niğde Maçı Öncesi Konuştu
Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN