Galibiyetle Ayrıldığımız İçin Mutluyuz

Galibiyetle Ayrıldığımız İçin Mutluyuz

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Elazığ Karakoçan FK ile oynanan karşılaşmanın her iki takım adına da önemli olduğunu ve böylesine önem arz eden maçtan ‘’galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz’’dedi.

Burhanettin Basatemür 3-1 sonuçlanan 20.hafta maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Elazığ Karakoçan FK karşısında maça mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, ” Elazığ Karakoçan maçı bizim açımızdan da rakibimiz açısından da çok önemliydi. Kazanmamız halinde aradaki puan farkını açabileceğimizi söylemiştik maçtan önce. Rakibimiz kazandığı takdirde alt taraf ile puan farkını açacaktı. Bu zorlukta bir maç oynadık. Maçın başında öne geçmemiz rağmen rakibimiz iyi direnç ve tempoyla beraberliği sağladı. Ancak ikinci yarı ile beraber hem oyunumuz hem de pozisyon zenginliğimiz arttı. Bunun sonucu iki gol daha bularak maçtan galip ayrıldık. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Sezon başından beri gösterdikleri mücadele ve pes etmeyip maç sonuna kadar oynama arzularından dolayı” diye konuştu.


BURHANETTİN BASATEMÜR Galibiyetle Ayrıldığımız İçin Mutluyuz‘’Ahengimiz Devam Ettiği Sürece Başarırız’’

Başarılı teknik adan sözlerini, ‘’Bu duruş ve karakterimiz devam ettiği sürece hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Yönetimimiz ve taraftarımızla beraber oluşturduğumuz ahenk bizim en büyük kazançlarımızdan biri.’’diyerek açıklamasını sonlandırdı.

SOMADASPOR SOSYAL MEDYAMaçın görselleri için facebook soma’da spor ve Instagram cevsam adreslerimizi takip edin..
Ayrıca videolarımızı Youtube cekobax üzerinden abone olup takip edebilirsiniz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN